Buna! trimiterea e valabila numai daca apelezi la policlinica de stat, in rest nu e luata in considerare, chiar si asa te pune sa platesti chipurile o coplata. Adica mai pe intelesul tau...am avut trimitere sa fac eco abdominala totala, medicul de fam a zis ca e gratuit, cand am ajuns la poiliclinica, surpriza, trebuie sa dati 45 de roni, dar zic nu e gratuita, ba da dar asa se percepe o taxa, cand am venit la medicul de fam cu rez, am intrebat-o, trebuia platita acea eco? Ea a zis ca nu, pentru ca aveam trimitere, o coplata insemna ceva in jur de 10-15 roni, dar nu s-a intamplat asa, am platit integral, si cica nu trebuia sa si iscalesc pe trimitere atat timp cat am platit. Dar asta e asa e in Romania, nu mai esti sigur de nimic.Tu incearca daca ai trimitere la policlinica. Aveti laborator Materna in orasul vostru? Suna si vezi ca ei fac gratuit.Pentru mai multe detalii da-mi un mesaj pe privat.Pop
In principiu, nu, fiindca casa de asigurari nu mai deconteaza genul asta de investigatii. Poate anul viitor.
Daca e clinica particulara ma indoiesc ca vor lua in considerare biletul de trimitere. Altfel, ti-ar fi spus.
Da, este mai ieftin cu trimitere de la medicul de familie. Hiperdia -ProLife are contract cu CASMB pentru aproape toate investigatiile oferite. http://www.i-medic.ro/analize/ecografia
Salut!
Daca lucrati si aveti asigurare, in mod normal cu trimitere de la medicul de familie ar trebui sa fie gratuit!
In speranta ca v-am putut fi de folos va doresc o zi buna!