anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ma lovit cu mingea cineva drept in fata, mi s-a umflat obrazul cam tare zici ca ma înțepat o vespe, ce sa fac să-mi treacă umflatul mai repede? sa țin compresii reci sau sa îmi cumpăr vreo crema ceva? s-a întâmplat vineri seara. Mulțumesc

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Dar ce frumos scrii, vespe, se zice viespe corect si umflatul se zice umflătura, unde ai invatat sa scrii? La bombonel?

| Violleta2022 a răspuns:

Cremele nu ajuta la umflaturi, doar compresele reci!

| anonimg a răspuns:

Compresii reci. Este buna sa tii acolo si o foaie de varza cruda sau de patlagina -va ajuta ca umflatura sa de-a mai repede inapoi.

| Staif a răspuns:

Comprese. Fereasca Dumnezeu de compresii (http://www.dex.ro/compresie)!
Iar frunza de varza pe care ti-a recomandat-o @anonimg, e bine sa o zdrobesti usor. Seva din ea isi face efectul. La fel si cu patlagina. Insa daca te-ai si invinetit, e bine sa mergi la urgente. Cum stai asa de vineri?