Cel mai posibil. Dar poate fi si o alta alergie, nu numai de la sampon. Du-te cat mai repede la un medic...
E cel mai posibil sa fie alergie la vreun sampon de par! Incearca sa schimbi samponul, iar daca nu functioneaza, du-te la farmacie sau la doctorul dermatolog sa iti recomande ceva potrivit!
Buna! probabil ai vreo iritatie de la vreun produs sau ceva foloseste un sampon special recomandat de farmacista sau doctoru dermatolog! iar in ceea ce priveste faptul ca ai putea avea(paraziti) nu te lua dupa ceea ce au zis unele persoane aici din cate vad, nu e necesar sa iti tai parul. sa te razi))am si ras cand am vazut asta! am mai avansat fratilor.)exista in farmacii un produs special pentru lindene sau paduchi pe care ti-l aplici dupa instructiunile de folosire si gata ai scapat! success si nu iti taia parul in caz de asa ceva,, si nici nu ti-l strica aplicandu-i gaz!
N-am fratilor paduci, lindini si alte alea, niciodata n-am avut. Ma mananca capul doar, nu stiu de ce, dar ma mananca rau. Multumesc pentru. sfaturi. Voi lua maine atitudine daca nu-mi trece.
Eşti hipersensibil la un ingredient din şampon! Sau te-ai spălat cu apă care avea o concentraţie de clor mai mare decât în mod normal!
Posibil. Incearca sa te speli cu un sampon cu aloevera. Daca nu merge du-te la medic
Draga ai paduchi!
am avut si eu odata
sa te speli cu un sampon te duci la farmecie si e un sampon anume
daca vrei sa iti mai dau indicatii:oops.aly23
Nu stiu. poate ai paduchi...sau ai matreata multa... spalate cu sampon dala de urzica
baaa3466 întreabă: