Ai dreptate, scabie si este, am stat si m-am gandit la ce s-a intamplat in perioada respectiva, la cat de neigienic se lucra acolo si la ce simptome am... Nici-o secunda nu m-as fi gandit la raie, ca nu prea le am eu cu medicina.
Ati facut alergie urata de la pastile, nu trebuia sa bei. Sa mergi urgent la dermatolog, sa te consulte si sa iti faci teste de alergii, ai cumva urticarie, nu e de joaca cu alergia. Eu am alergie alimentara si iau Claritine.
Pastilele alea nici macar nu si-au facut efectul, am luat jumate de pastila cum mi-a prescris doctorul dar degeaba. In general iau pastile odata la 4/5 luni, poate chiar si mai rar.
Medicamentele ce ti le-a prescris medicul, nu si-au facut efectul ca nu sunt bune! Ai nevoie de medicamente care sa iti treaca. Nu e normal sa te manance pielea. Ai bube, pe corp? Bube rosii, nu ai ochi umflati? Nu simti vreo umflatura? Eu cred ca poate fi urticarie. Sa nu intri in panica.
Nu spune ca ar fi baut.
Sa mergi urgent la dermatolog, astazi la 8-9, sa iti faci programare acolo si sa-i spui dermatologului! Ce ai si ce ai baut, sa stie tot. Sa iti faci si teste. Care e cauza de te mananca pielea.
Deeaandreea9156 întreabă: