| LaChatte a întrebat:

Ma mananca pielea scalpului pana la ceafa groaznic. n-am paduchi. am rugat pe cineva sa ma verifice in cap si-a zis ca n-am nimic, nici matreata! nici pielea nu e rosie sau cine stie ce... pe langa asta, mai am siu parul ciufulit ca naiba! il pieptan de sute de ori - nimic! ce tr sa fac? P.S.: in urma cu ceva timp foloseam Wash And Go cu drojdie de bere. se pare ca de aici a inceput totul.
am schimbat samponul, dar degeaba! tot ma mananca! help me, please! FUNDA!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| doctoressa a răspuns:

Ar fi bine sa te consulte un medic dermatolog, poate fi o dermatita atopica. http://www.i-medic.ro/boli/dermatita-atopica

| CautNume a răspuns:

S-ar putea sa te manance capul si de la transpiratie, acum, vara.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai facut alergie la vreun ingredient din wash and go pe care il contine si samponul cu care te speli acum, incearca sa mergi la farmacie si ia.ti unul pe baza de plante, sau ar mai putea fi din cauza vopselei de par daca te vopsesti

| thezbx a răspuns:

Exista sampon special pentru mancarimi, nu stiu in ce masura ajuta, dar poti incerca.

| ElenaMaria1979 a răspuns:

Ai facut alergie la un ingredient din acel sampon. Cel mai bine mergi la un dermatolog si iti va spune ce anume sa faci si ce sa folosesti!
Bafta multa si sanatate! happy