Talpile sau tot piciorul?
Poate e o infectie fungica sau ai pielea foarte uscata sau porti sosete sintetice care iti dau iritatii.
Fa un dus si da-te cu crema sa hidratezi.
De la genunchi in jos in general. Am pielea uscata așa e, fac duș zilnic de 2 ori! Dar nu cred că e de la asta că și tu faci zilnic dus mă gândesc! Pielea este uscata da.
Ce crema?
Vezi asta https://www.drmax.ro/crema-cu-uree-15-50-ml-tis-farmaceutic
Calmeaza mancarimile si este foarte emolienta.
O fii prurigo? Parca am avut așa ceva acum câțiva ani dar nu mai m-a mâncat pielea și am renunțat la tratament! Parca mi se recomanda sa ma spăl cu șampon de la Johnson's
Poate îmi fac rău șampoanele cu care eu mă spăl, sunt prea agresive. Dar poate fi și de la anxietate și stres.
Ar fi buna crema asta și dacă aș avea prurigo ipotetic? Nu ar dăuna?
Nu iti dauneaza 100%
Recomandari:
- ingrijirea pielii foarte uscate la adulti si copii, in descuamari de diverse etiologii (prurit senil, ihtioza, eczema atopica, eczematide pitiriaziforme si psoriaziforme, psoriazis, epidermofitii interdigitale);
- pentru protejarea pielii de uscaciunea provocata de agenti externi (soare, detergenti, frig).
Mersi frumos scumpo
Eu am citit că are "treabă" stresul și anxietatea,că poate fi și de natura psihica! Vad că s-a extins aceasta mâncărime pe tot corpul dar spre noapte mă mănâncă rău,și când stau aplecat simt furnicături pe spate că niște înțepături mâncărimi! Ai idee ce poate fi? Am donat sânge,poate fi de la anemie? La mine e și frig in casa
Dar sunt foarte stresat,cred că niciodată nu am fost așa de stresat. Nu e cumva prurigo? Daca ar fi de la anemie s-ar "corecta" cu pastila de fier ma gândesc
Mă mănâncă vad îngrozitor, se mai diminuează când ma spăl cu apa rece, parca apa calda îmi face și mai mult rău.
Dar simt cum am pielea uscata peste tot.
De la genunchi in jos cel mai rău mă mănâncă dar văd că s-a extins și la mâini, cred că va fi peste tot se agravează, eu cred că de la stres/anxietate este sau anemie! Și psoriazis tot de la stres se declanșează. Eu cred că este prurigo totuși că cu așa ceva am fost diagnosticat in urma cu câțiva ani și era pe atunci cronic deja și nu l-am tratat corespunzător. Îmi dă teroare psihic deja
Pai vezi cu frigul, eu sunt ok cu frigul de exemplu dar cat ai umiditatea in casa? Ca daca e scazuta iti usuca si mai rau pielea.
Anemia se poate corecta cu pastila de fier daca e anemie din deficit de fier dar daca aveai asa ceva aveai hemoglobina scazuta, nu puteai dona sange.
Te-ai dat cu crema zilnic?
Psoriazis e boala autoimuna.
Tu dai vina pe stress pentru toate bolile?
Nu am umidificator. Am fentat cu ceapa înainte să donez am mâncat o ceapa goala, știu că nu crezi dar mâncând ceapa mereu a funcționat, daca nu mâncăm mă găsea anemic, ceapa alba goala consumata chiar ajuta. O sa mă dau cu crema dar incepe pe tot corpul. Pielea uscata chiar de la anemie este. Știu că e autoimuna, dar si de la stres se poate declanșa.
Stresul e dușmanul Nr 1 al organismului și a creierului, nu dau vina mereu îmi cunosc organismul și problemele.
Asta mai îmi lipsește acum sa cumpăr umidificator
Da tu de ce nu dormi la ore așa de târzii?
Nu știu, nu pot improviza cu ceva sa am umiditate in camera?
Sigur ca poti, un vas cu apa sau un prosop umed.
Pai de ce donezi sange daca esti anemic?
Aveam nevoie de bani, mi-a pus 280 pe card pe care prea ușor i-am spart pe prostii.
Deci, nu mai îmi trebuie umidificator daca am un vas cu apa in camera?
Am găsit crema asta la 25 de lei de la Dr Max
https://imgur.com/a/Tp4lmff
E aceeași crema cu cea pe care mi-ai recomandat-o? Nu aveau crema aia la 10 lei
Sper sa nu îmi fac rău
A funcționat cu crema ce am luat-o. Mersi frumos
Cred că de la anemie am probleme
Nu are treaba anxietatea si stressul.