Eu cred ca faci exces de masturbare. Frecventa normala este o daa la 2-3 zile. Nu ti se intampla nimic grav, mai ales daca ai grija sa te speli bine pe maini inainte de a te masturba, dar s-ar putea sa intampini ceva dificultati in a avea orgasm la penetrare cand vei avea viata sexuala.
Loool. Cum sa mearga la Medic. Jur ca intr-o zi o sa explodez la ce raspunsuri se dau
Draga mea. nu patesti nimic. Chestia aia transparenta este doar pentru lubrifiere. Durerea nu este normala dar daca o faci asa des, nu ma mir. nu poti pati nimic. Stai linistita.
Nu e normal sa faci asa ceva si mai ales atat de des, Cauta alte preocupari, la varsta ta poti avea destule, citeste o carte, vizioneaza un film, ajutati mama la treburile casnice, etc...
1. Ia-ţi un vibrator care să reziste.
2. Efecte ale masturbării în exces (a se citi exces cât practici tu, mai fă o pauză, e adevărat că-ţi întăreşte sistemul imunitar, dar îţi creează şi multă oboseală): căderea părului, vederea inceţoşată, kilograme în plus. Redu la maxim 4 (patru) ori pe săptămână.
Doamne! tineretul de azi in afara de masturbare ce mai stie? Poate la scoala se v-a introduce examen din sex si masturbare! 99% ar promova.Las-o mai moale si ocupa-te si de alte lucruri.
Te poti calugari... poti sa faci misto de manelistii care te fluiera pe strada (ce nevoie ai tu de ei?)... poti sa-ti cumperi un vibrator roz cu mutra lui Miley... Apropo: te cheama Manuela?
Dece nu iti faci un prieten si sa te joci cu el Petting?! esti cumva egoista?! Crede-ma ca e incomparabil mai fain in 2! S-ar putea sa ai mari dificultati mai tarziu, in a atinge orgasmul vaginal! Si nu e usor de gasit un partener atent, rabdator, tandru si altruist! Nu se dau diplome pentru asa ceva, sa umble cu ele la gat! - ca sa-i recunosti, si inhata, ca sa-ti rezolvi problema! incearca si axeaza-te mai mult pe invatatura, ca vine bacul! si frecventa asta mie imi indica o anumita carenta de ordin afectiv, pe care ar trebui s-o echilibrezi in bratele unui baiat bun si tandru, care sa tina cu adevarat la tine!
Incearca sa nu te mai masturbezi, cauta alta preocupare si nu te mai uita la filme p..., daca te uti. Daca iti vine sa te masturbezi, maseaza abdomenul incet de mai multe ori, dar mai bine intreaba pe Laur (www.contraboli.ro).
De patit nu patesti nimic, doar ca in momentul cand vei incepe viata sexuala, asta daca nu ai inceputo e posibil sa nu te simti la fel de bine. Ovarele te dor pentru ca orgasmul nu e suficient.Adica nu te termini bine. E normal sati curga un lichid deoarece asa se intampla cand ajungi la orgasm.
Poi e ceva normal te exciti cand iti intosugi degetul in vagin si ai orgasm si curge un lichid adica te uzi si na pui mei
Daca nu este o gluma, atunci raspunsul este urmatorul :
exacerbarea apetitului sexual apare in parazitozele intestinale, respectiv oxiuri, avand varsta mica este posibil sa aveti, faceti coproparazitologic sau ig oxiuri (este o analiza ) spuneti-i mamei si puneti-o sa citeasca acest raspuns.
2. Efecte ale masturbării în exces (a se citi exces cât practici tu, mai fă o pauză, e adevărat că-ţi întăreşte sistemul imunitar, dar îţi creează şi multă oboseală): căderea părului, vederea inceţoşată, kilograme în plus. Redu la maxim 4 (patru) ori pe săptămână. De unde ai scos-o ma si pe asta? Ai experimentat u?
Tot se vorbeste la televizor : Sexu si Vinu in fiecare zi Viata Indelungata.
Http://www.121.ro/content/article_print.php3?article_id=578&page_nr=1 Ia cititi aici.
Http://www.121.ro/content/article_print.php3?article_id=578&page_nr=1 ia cititi aici
Eu am 12 si acum in 2011 implinesc 13.Si eu ma masturbez dar la cateva zile.si imi era fria sa nu mi se intample ceva.Ms pentru raspuns Brigaela