anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ma masturbez de la 10 ani si acum am 17, sunt fata. o fac de o data sau 2 ori pe zi. Ce pot pati(nu imi introduc degetul in vagin.imi mangai clitorsul) si am orgasm. Pot pati ceva? Ma dor ovarele dupa si imi curge un lichid transparent nemirositor.Va rog sa imi dati sfaturi sincere dar sa nu ma radeti!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Eu cred ca faci exces de masturbare. Frecventa normala este o daa la 2-3 zile. Nu ti se intampla nimic grav, mai ales daca ai grija sa te speli bine pe maini inainte de a te masturba, dar s-ar putea sa intampini ceva dificultati in a avea orgasm la penetrare cand vei avea viata sexuala.

33 răspunsuri:
| visatorul78 a răspuns:

Mergi la medic. Nu cred ca exista legatura, poate e alta cauza

| funnymantm a răspuns:

Loool. Cum sa mearga la Medic. Jur ca intr-o zi o sa explodez la ce raspunsuri se dau laughing
Draga mea. nu patesti nimic. Chestia aia transparenta este doar pentru lubrifiere. Durerea nu este normala dar daca o faci asa des, nu ma mir. nu poti pati nimic. Stai linistita.

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Nu e normal sa faci asa ceva si mai ales atat de des, Cauta alte preocupari, la varsta ta poti avea destule, citeste o carte, vizioneaza un film, ajutati mama la treburile casnice, etc...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ce poti pati? sa nu-ti mai placa barbatii.eu zic sa te dotezi de pe acum cu vibrator, deoarece slabe sanse sa mai accepti un barbat in pat. laughing)
ce raspuns tare primul, auzi, sa mearga la medic? si ce sa-i spuna, ca are orgasm cand se masturbeaza? rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

1. Ia-ţi un vibrator care să reziste.
2. Efecte ale masturbării în exces (a se citi exces cât practici tu, mai fă o pauză, e adevărat că-ţi întăreşte sistemul imunitar, dar îţi creează şi multă oboseală): căderea părului, vederea inceţoşată, kilograme în plus. Redu la maxim 4 (patru) ori pe săptămână.

| eni a răspuns:

Doamne! tineretul de azi in afara de masturbare ce mai stie? Poate la scoala se v-a introduce examen din sex si masturbare! 99% ar promova.Las-o mai moale si ocupa-te si de alte lucruri.

ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Te poti calugari... poti sa faci misto de manelistii care te fluiera pe strada (ce nevoie ai tu de ei?)... poti sa-ti cumperi un vibrator roz cu mutra lui Miley... Apropo: te cheama Manuela?

PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

Dece nu iti faci un prieten si sa te joci cu el Petting?! esti cumva egoista?! Crede-ma ca e incomparabil mai fain in 2! S-ar putea sa ai mari dificultati mai tarziu, in a atinge orgasmul vaginal! Si nu e usor de gasit un partener atent, rabdator, tandru si altruist! Nu se dau diplome pentru asa ceva, sa umble cu ele la gat! - ca sa-i recunosti, si inhata, ca sa-ti rezolvi problema! incearca si axeaza-te mai mult pe invatatura, ca vine bacul! si frecventa asta mie imi indica o anumita carenta de ordin afectiv, pe care ar trebui s-o echilibrezi in bratele unui baiat bun si tandru, care sa tina cu adevarat la tine!

| sorin a răspuns:

Hai ca ai fost tare enigmalaughing, chiar asa sa nu te inveti cu masturbarea.

| Dan a răspuns:

Incearca sa nu te mai masturbezi, cauta alta preocupare si nu te mai uita la filme p..., daca te uti. Daca iti vine sa te masturbezi, maseaza abdomenul incet de mai multe ori, dar mai bine intreaba pe Laur (www.contraboli.ro).

| dianapiticu a răspuns:

De patit nu patesti nimic, doar ca in momentul cand vei incepe viata sexuala, asta daca nu ai inceputo e posibil sa nu te simti la fel de bine. Ovarele te dor pentru ca orgasmul nu e suficient.Adica nu te termini bine. E normal sati curga un lichid deoarece asa se intampla cand ajungi la orgasm.

| miauxxl a răspuns:

Poi e ceva normal te exciti cand iti intosugi degetul in vagin si ai orgasm si curge un lichid adica te uzi si na pui mei

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Daca nu este o gluma, atunci raspunsul este urmatorul :
exacerbarea apetitului sexual apare in parazitozele intestinale, respectiv oxiuri, avand varsta mica este posibil sa aveti, faceti coproparazitologic sau ig oxiuri (este o analiza ) spuneti-i mamei si puneti-o sa citeasca acest raspuns.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cand te masturbezi trebuie sa fii foarte curata pe maini, eventual poti folosi o manusa chirurgicala pe care sa o fierbi din cand in cand, in rest totul este ok, lichidul transparent este normal, este secretat de organismul tau si este ca rezultat al excitarii.

| Majj a răspuns:

Da simti nevoia chiar atat de rau? Sau de ce? Mi se pare prea exagerat

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Tare si cum era de la 1o ani iti bagai mana in **** sa stii ca eu acum am 10 ani si doctorul de familie a zis ca o sa-mi vina ciclu dar e cam neobisnuit la ani mei tie la cati ani tia venit ciclu daca mai sti?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

LASA-mi si mie id-ul tau sau baga-l u pe al meu id.smeche

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pai cam exagerezi cu masturbarea da daca te simti u bine e bine happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Din contra masturbarea e sanatoasa si nu te afecteaza cu absolut nimic mai ales daca ai si orgasm te simti foarte bine

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Daca vrei sa te scap de povara anunta-ma

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da. marita-te fata daca tot simti nevoia, nu stiai ca autosatisfacerea e pacat?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

2. Efecte ale masturbării în exces (a se citi exces cât practici tu, mai fă o pauză, e adevărat că-ţi întăreşte sistemul imunitar, dar îţi creează şi multă oboseală): căderea părului, vederea inceţoşată, kilograme în plus. Redu la maxim 4 (patru) ori pe săptămână. De unde ai scos-o ma si pe asta? Ai experimentat u?
laughing Tot se vorbeste la televizor : Sexu si Vinu in fiecare zi Viata Indelungata.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Aiid?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

:d aha vai vai

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pai tu cand te exiciti ca la noi la barbati cum noua ne iesie sperma tie iti iese lichidi ala asa ii stii da-mi si mie id tau de mess sa vb mai multe al meu ii claudiu_blondutzul

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Daca doresti sa te masturbezi la webcam cauta-ma pe id de messenger corsacbogdan@yahoo.com

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cautatzi un baiat si pune-l pe el la treaba de cate ori vrei uh happy da mai bine cautatzi mai multi ca o sa te lasa unu cateunu.la cat esti de nesatula big grin

| sibel19998 a răspuns:

Eu am 12 si acum in 2011 implinesc 13.Si eu ma masturbez dar la cateva zile.si imi era fria sa nu mi se intample ceva.Ms pentru raspuns Brigaela