| okei a întrebat:

Ma muscat un tantar la mare si acum am ajuns in Romania, am stat eu o zi in casa si seara acum imi amorteste mana in locu ala, si tot ma mai mananca.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| Leea1234 a răspuns:

Sigur era tantar?!
mai bine te duci sa-ti vada "locul"cineva de la camera de garda, ca eu nu cred ca a fost tantar...mai degraba o insecta de apa ...si cu astea nu e de glumit!

| jo a răspuns:

Trebuie sa mergi urgent la medic. Poate sa fi fost o alta insecta, un paianjen sau, chiar daca a fost tantar, e posibil sa-ti fi transmis o boala si ca sistemul tau imunitar sa incerce sa o anihileze. Nu trebuie sa astepti.

| okei explică:

Hmm, locul nu e cicatrizar nu imi e rau sau alte chestii. doar ca amortest acolo si mai devreme ma durea incheietura

| Flav a răspuns:

Al naibii albina, noroc ca am 3 maini.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Trebuie să te vadă urgent un medic. Adminstrarea antirabicului în maxim 48 de ore de la contaminare.
Pa, pa.

| mioara a răspuns:

Du-te la dr nu mai sta sa nu te fi muscat altceva.