anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ma numesc Alina am 26 ani si pana acum am pierdut 5 sarcini. toate analizele care le-am facut pana acum sunt OK, nu stiu ce sa mai fac. Va rog invatatima ce sa fac.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Teste genetice v-ati facut, tu si sotul tau? Poate aveti gene mutante care determina afectiuni severe ale fatului.

2 răspunsuri:
| stefybx a răspuns:

In primul rand ai rabdare si credinta ca va fi cum doresti si daca toate analizele sunt OK nu-ti fa probleme ca se va rezolva. Eu nu am avut 2 ani copii si apoi am avut 4 copii unul dupa altul din care ultimii gemeni asa ca ai rabdare si credinta.Cineva acolo sus are grija de toate nu dispera! Cand te astepti mai putin atunci toate se vor implini. Ai grija ce-ti doresti!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Poti incerca ceaiul din frunze de zmeura ajuta la intarirea uterului se bea 1-2 cani deceai pe zi