anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ma numesc Andreea si am 15 ani vreau sa va rog daca ma puteti ajuta macar cu un sfat, am luat tot felul de vitamine dar nimic un efect. Vreau sa ma ingras oare am probleme de sanatate de sunt slaba si nu ma ingras sau ce am?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| scootsie a răspuns:

Draga mea, bucura-te asa cum esti acum...Peste cativa ani, o sa vrei sa slabesti. Dar, daca simti ceva care te deranjeaza in ceea ce priveste sanatatea, iti recomand sa consulti medicul.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

O vizita la un nutritionist sau endocrinolog, asta dupa ce iti vei face analizele de sange. Si eu sunt ca tine si nu ma pot ingrasa, am 22 ani si am fost mai mereu slabuta dar m-am impacat cu ideea. happy
Tu ai si 15 ani si mai ai timp sa te dezvolti.winking

| soricica a răspuns:

Esti in crestere, si organismul arde caloriile destul de repede, dar nu inteleg de ce te stresezi ca esti slabuta...anyway daca tot vrei si vrei sa te ingrasi, fa o vizita micuta la doctorwinking
Bye:*

| dy a răspuns:

Ce inaltime si ce greutate ai? Tine cont, vitaminele nu ingrasa, iar luate fara indicatie medicala si in cantitate mare, pot da chiar probleme... Ai facut analize? Daca vrei, scrie-mi amanuntit caracteristicile tale si program zilnic(activitati) si am sa incerc sa-ti scot necesarul de calorii zilnice(sunt pediatru)... iar tot ce mananci peste o sa te ajute sa iei in greutate, desi cred ca nu trebuie sa fie o problema care sa te preocupe! Kg in plus sunt cele care dau probleme!

| just4fun_8801 a răspuns:

Weightgainere...alea te ajuta

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Andreea s-ar putea sa ai viermisori, spune-i mamei sa controleze, acum exista o analiza moderna, pentru ca la analiza veche coproparazitologic se numea nu se vedea pentru ca viermii depun oua doar la anumite zile, exista o metoda moderna se numeste ig oxiuri, da-i mamei sa citeasca asta.