| ionela1995 a întrebat:

Ma numesc Dragu Ionela iar de 2 saptamani am dureri de la buric in sus.Nu am dat importanta acestor dureri pentru ca stiam ca trebuie sa-mi vina menstruatia. Dupa ce aceasta mi-a venit durerile tot au persistat si m observat si palpatii de la buric in sus... e normal? Ma urinez des si in plus imi vine sa si vomit dar nu pot. O colega de clasa mi-a spus ca aceleasi simtome le-a avut si ea iar doctorul i-a spus ca are gastrita. Oare am si eu?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
9 răspunsuri:
| Aurelia a răspuns:

Este posibil, daca aveti aceleasi simptome sa aveti si aceeasi boala. Cauta mai bine pe internet despre gastrita, ca sa vezi cum se manifesta si cum poti sa te vindeci daca intr-adevar ai!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

S-ar putea sa ai ceva viermisori intestinali, mergi si tu cu o proba de scaun la laborator sa vezi ce zic analizele

| ewen a răspuns:

S-ar putea sa ai ceva viermisori intestinali,mergi si tu cu o proba de scaun la laborator sa vezi ce zic analizele

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

E posibil sa ai si tu, sau o infectie urinara. Du-te neaparat la medicul de familie.

| Astaeparereamea a răspuns:

Mergi la medic draga! nu te lua dupa brigaela, vezi doamne smecherita anului, sa fi fost in locul tau refuzam aceasta numire brigaela, sa-ti fie rusine!

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

EU, ia citeste tu raspunsul meu sa vezi ca si eu i-am spus sa mearga la medic. Mie nu are de ce sa-mi fie rusine, poate tie pentru rautatea, invidia si uratenia pe care o etalezi pe site. Daca nu te-ar ineca invidia, ai invata poate sa vorbesti frumos si sa nu jignesti oameni fara rost.
Eu am acceptat acel premiu cu plecaciune si multumiri, fiindca asta era parerea mai multor sute de oameni. Eu respect oamenii si parerea lor si nu as fi putut sa le refuz premiul, jignindu-i si neglijandu-le parerea.
Vezi tu, exista si oameni buni, cinstiti si curati, nu toata lumea se zbate in invidie si in jigniri la adresa altora. Rusine sa-ti fie tie!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Cere o trimitere la medicul gastroenterolog de la medicul de familie și în urma investigațiilor, se poate pune un diagnostic diferențial și implicit o medicație conform afecțiunii.
Sănătate.
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu ar strica si un control ginecologic, si un sondaj gastric, un test pentru lambliaza, dar asta numai daca mergi de urgenta la medic.

| LoredanaTM a răspuns:

Iti recomand sa citesti ghidul adolescentei creat de cei de la Chilotis!
https://chilotis.com/