anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ma numesc Giurca Sorin am 40 de ani, sunt divortat, 2 copii minori, sunt din Suceava. Povestea pe care vo relatez pentru mine este dramatic de grea. In ultimii 4 ani am suferit 4 interventii chirurgicale punandu-mi viata in mare pericol. Acum realizez cu stupoare si cu o frica de neegalat ca trebuie sa fiu iarasi operat. In 2004 am fost injunghiat pe nedrept cu 5 lovituri de cutit fiind la un pas de moarte. In 2005 am fost operat de deviere de sept nazal cu escoriatii operatie ce nu mi-a reusit pentru ca acel doctor pur si simplu si-a batut joc de mine. Alaturi de aceeasi trauma unul din copii mei, baiatul, a avut meningita acuta virala, foarte grava, fiind de asemenea salvat cu ajutorul lui D-zeu. In 2007 am fost operat de hernie epigastrica la fel am fost dezamagit total. Anul trecut in februarie am suferit alta operatie tot la abdomen eventratie cu multiplii saci de eventratie, inmpreuna cu litiaza biliara avand 5 pietre mari la fiere. Iar acum de 2 luni stau cu frica de moarte si dureri enorme de mari pentru ca trebuie sa fiu iarasi operat tot de eventratie cu multiplii saci sunt traumatizat intr-o depresie foarte mare gandul meu intreptandu-ma de multe ori la suincid. Acum sunt pensionat pe caz d eboala gradul III cu o pensie de 277 RON iar in ultimi 4 ani am facut 5 imprumuturi bancare in valoare de 300 miliaone lei vechi fiind intr-un foarte mare impas financiar.
Intr-un strigat de ajutor rog din suflet sa ma ajutati sa fiu din nou om pe picioare sis a pot avea grija de cei 2 copii care pentru mine sunt singura speranta in aceasta viata trista.
Toate problemele pe care le-am descrie si absolut toate internarile si operatiile avute le pot dovedi oricand doriti dumneavoastra cu acte in regula.
Astept un raspuns la numarul de telefon 0753915773 sau la adresa de mail niros_10 @yahoo.com
Va multumesc

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| alma a răspuns:

Buna, stai un pic si mediteaza la ce gindesti si imagineaza-ti viata copiilor tai fara tine este groaznic nu-i asa.In viata trebuie sa privim cu incredere ziua de miine toti avem probleme si fiecare le califica pe ale lui ca fiind mai grave. Te rog sa te gindesti la citi copii sunt bolnavi sau mor in fiecare clipa la foametea din aceasta lume. Tu ai un lucru foarte bun si trebuie sa te gindesti mereu la asta si sa multumesti lui dumnezeu pentru ca totusi AI COPII SANATOSI. Traeste viata pentru ei (copii), iar la datorii gandeste-te mai putin ca timpul le va rezolva pe toate. O ZI BUNA

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Domnule cu parere de rau va spun ca in cea ce va priveste nu-i decit vorba de vreo 2-3 ani iar copiii or sa aiba orgoliul mai tirziu ca se afla printre putinii care s-au descurcat singuri.Nu pot sa va mint

| claudya a răspuns:

Nu va lasati batut luptati cu toate fortele pentru copii pe care ii aveti...