| Octavian_Dinca_1966 a întrebat:

Ma numesc Marius sunt clasa a 9 a, am probleme cu coloana ( scolioza ) sunt programat pentru operatie pe data de 18 sep. 2022, o sa lipsesc de la scoala cel putin 2 luni jumatate avand in vedere ca o sa fiu operat ( cea mai grea operatie din ortopedie ) stie cineva daca lipsesc atata timp se va ingheta anul scolar. Multumesc!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
9 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

De unde stii cat vei lipsi de la scoala?

| Octavian_Dinca_1966 explică (pentru Violleta2022):

Buna, cu aproximatie stim, avand in vedere ca cunoastem deja pasii care trebuie urmati si procedura explicata de medic!, Voiam doar un raspuns informativ nu unul oficial.

| Octavian_Dinca_1966 explică (pentru Violleta2022):

A, nu stie nimeni decat DUMNEZEU. Nu vad in raspunsul tau decat o usoara urma de rautate. Nu cred ca ar dori nimeni sa fie in situatia mea! Sanatate si lasa deoparte rautacismele! Succes campionul zilei! A, nu concurez cu mama Omida, stii ce spun!

| Violleta2022 a răspuns (pentru Octavian_Dinca_1966):

Am avut motivele mele, de om matur cu experinta de sa te intreb, ca sa-ti dau un raspuns corect la ce ai intrebat, dar raspunsul tau uracios cu care m-ai intampinat, m-a dezgustat.
Rusine parintilor care nu te-au educat!

| Freya1 a răspuns:

Nu cred.Si eu am stat pe tușă destul de mult din cauza unor probleme de sănătate și m-am reîntors, mi s-au dat teste și am fost ascultata separat de restul colegilor ca să am notele necesare și gata.
Indiferent cum ar fi situația, tu sa te gândești la sănătatea ta și sa îți menții o gândire pozitiva ca totul va fi bine.

| Octavian_Dinca_1966 explică (pentru Freya1):

Multumesc inca odata, numai cine a trcut prin situatii de gen, stie cat de greu este!

| Octavian_Dinca_1966 explică (pentru Freya1):

Multumesc Freya 1, cel mai dragut raspuns, va urez sanatate la toti si o zi frumoasa. multumesc tuturor pentru increderea de care ati dat dovada! Zi frumi la toti, pa, pa!

| haileewatson a răspuns:

Doar la secretariat vei afla raspunsul

| Octavian_Dinca_1966 explică:

Multumesc Stiam ca trebuie sa merg la secretariat, dar pana ajung. voiam un raspuns, informativ. Multumesc pentru raspuns