Geografia, istoria, biologia, logica, sunt cele mai simple materii, se invata foarte usor si se poate lua nota foarte mare.
Salut! Sunt și eu a 12-a și pot să zic că mă pricep la geografie. Dacă vrei să te ajut cu nelămuriri, orice, te ajut dacă pot, numai să-mi zici în privat.
GEOGRAFIA ESTE EXTRORDINAR DE SIMPLA
dar istoria este cel mai complicat lucru de pe planeta pentru ca trebuie sa tii minte ani date
si nume de oameni
si daca esti un om care niciodata nu stie daca este vara sau iarna si niciodata nu a intrebat pe nimeni cum il cheama
si nu a dorit sa salveze nume de oameni nici macar din viata reala in creier
daca nici macar mama lui sau prietena lui nu stie cand sunt anscute
o sa iti vina foarte greu aproape imposibil sa faci ceva la istorie.
asa ca recomand tuturor celor care nu stiu ce data este azi si nici macar ce luna este fara sa se uite in calendar sa fuga de istorie
daca e cineva pe aici care nici macar cu calaendarul de hartie in mana nu stie ce data este azi
atunci sa ne strangem cu totii si sa il aplaudam pe Frank51
Pentru ca a spus ca istoria este simpla
când noi nu înțelegem oare cum pot să ghicească unii având acea bucată de hârtie cu cifre în mână pece dată se află sau în ce zi
eu sincer dacă îmi dă cineva un calendar din ala printat in mână
eu chiar nu am căpătat puterea paranoica și supranaturală de a ghici cu exactitate în ce lună mă aflu
pentru că cifrele alea sunt tot acolo si vara si iarna
mie nu imi spune absolut nimic acea bucată de hartie printata
nu blinkane ceva nu are led-uri sa se aprinda in dreptul lunii in care ma aflu
ma uit la ea degeaba si nu ma ajuta cu absolut nimic nimic nimic
Ai dreptate în legătură cu istoria! Nici mie nu-mi place istoria și uneori mă întreb de ce trebuie să studiez ceva ce s-a întâmplat în trecut dacă nu mă interesează? Că putem lua aminte să nu facem greșelile din trecut? Mmm. ok. Dar nici foarte grea nu putem spune că e deoarece la bac majoritatea exercițiilor sunt pe baza textului și dacă te duce capul și ai o înțelegere a textelor nemaipomenită, cu siguranță bacul îl vei lua cu minim 6-7. Într-adevăr, anii sunt greu de reținut, numele războaielor, domnilor, etc, dar nu e chiar așa de grea. cele mai grele mi se par filosofia, psihologia pentru că nu-mi plac absolut deloc. Tu ești a 12-a sau?
Istroia este facuta doar ca sa faca din oameni extremisti nationalisti camicaze sinucigasi in numele traditiei
ArianaArii02 întreabă: