Te poti irita de la prezervativ si sa ai mici usturimi si mancarimi cateva ore dupa contactul sexual (maxim 24, dar de obicei in jur de 10-12 ore). Ce relatezi tu cu usturimi la urinare si sangerari arata a infectie genito-urinara. Poti avea asa ceva si daca folositi prezervativ dar nu respectati regulile de igiena, fiindca in timpul actului sexual, bacteriile de pe scrotul lui si de pe vulva ta sunt antrenate in vagin (daca nu v-ati spalat foarte foarte bine inainte). Du-te la medicul de familie pentru niste analize si o trimitere la ginecolog
Trebuie sa ai ceva viteza ca sa te iriti de la un prezervativ sau s-o tii in continu multe ore
abstinenta ii zice la medicament, ai incearca sa te tratezi 2 saptamani cu asa ceva...
In primul rand nu stiu daca te'ai iritat doar. Daca te'ai fi iritat aveai doar usturimi, dar sangerarile... dupa cum zice si Marius, se poate sa ai cistita, iar in acest caz iti recomand sa citesti aici : http://www.divahair.ro/......tratament! Sper ca ti'am fost de ajutor. Sanatate!
Nu stiu daca e doar o iritatie. poate fii cistita daca ai sangerari doar cand mergi la baie, du-te la doctor sau cauta pe net tratamente pentru cistita, bafta!