| Mayar a întrebat:

Ma pot raci/imbolnavi daca port (in casa) un maieu destul de umed? Mor de cald si alta solutie n-am gasit...

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| PedoBarbie a răspuns:

Nu gndeti. Vrei s faci aprindere de plmni?

| Mayar explică (pentru PedoBarbie):

Mda, se poate intampla si asta. Ms

15 răspunsuri:
| Mayar explică:

Ce prostie de intrebare am pus rolling on the floor
E normal ca ma racesc in asemenea conditii rolling on the floor

| RAY a răspuns:

Wow deja ma faci sa ma gandesc la tine serios, cu tricou cred ca arati super, nu ai cum sa te racesti, tricoul se va usca, daca ai bumbac poarta doar bumbac, eu la 42 de grade n-am avut probleme, adidasi din piele da, haine doar din bumbac 100%, hainele din bumbac se usca mai greu, lasa pielea sa respire e sanatos, ciorapi bumbac totul

| Mayar explică (pentru RAY):

Ok,mersi.Si app - tare 'serios' te gandesti tu la mine! laughing

| RAY a răspuns (pentru Mayar):

Ca mereu baby

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In cazul în care ai șervețele umede, sterge-te cu ele apoi ieși afara/balcon/geam ce vrei tu. Sau poți pur și simplu sa te uzi cu apa și sa stai la aer. Ador senzația❤️!

| Mayar explică (pentru anonim_4396):

Da. am ceva pulverizator de la un tratament de fata. Il voi folosi pe acela big grin

| IonutCG90 a răspuns:

Good morning. Dac pori un "MAIE DESTUL DE UMED" prin cas, i eu nu-s prezent s te vd n el, da, o s mori n decurs de mai puin de 7 zile. blushing

| Mayar explică (pentru IonutCG90):

La mine sunt 40 de grade! Crede-ma, mor de cald!

| IonutCG90 a răspuns (pentru Mayar):

Ce are site-ul asta frate? de fiecare data cand folosesc litere avand caciulita mi le sterge si ma face sa par un ANALFABET... Ce dracu are? straight face...

| Mayar explică (pentru IonutCG90):

Noh lasa ca nu ii nimicwinking
De acum inainte stii ce bug uri is pe site

| Tinna666 a răspuns:

Nu cred ca vei raci daca ai grija sa nu fie curent in casa..sa nu ai toate geamurile si usile deschise

| BlackDice a răspuns:

Eu cred ca faci la panarama. ce sunt cu intrebarile astea? e ca si cum ai zice: daca bag degetele in priza ma electrocutez?laughing)

| Mayar explică (pentru BlackDice):

La 40 de grade... nu sunt asa mari sanse sa te racesti, ci mai degraba sa te evapori impreuna cu apa!
Am incercat faza aia nebuna cu dusul - m-am simtit ca o gaina fiarta, dar apoi - am simtit ce inseamna sa imi fie frig! big grin

| Andreeaa01 a răspuns:

Eu ma topesc si fara maieu, renunta la el