| Z6 a întrebat:

Ma pun in pat, inchid ochii, dar somnul refuza sa ma "viziteze", probabil din cauza gretei si durerii de burta cauzate de menstruatie. sunt foarte agitata, ma tot foiesc dintr-un colt al patului in altul.
Cum as putea sa scap de durerea de burta, greata. si sa adorm mai repede?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| meli120 a răspuns:

Ar fii indicat sa ei ceva medicament sau apirina; si dupacea nu trebuie sub nicio forma sa te foieste(la mine cel putim cand am dureri puternice nu isi face efectul daca ma misc).N-ai ce face, iti gasesti o pozitie cat mai comoda ca sa poti sta pana iti trece desi pare imposibil(am de 7 ani si mi se pare un chin, mai ales cand nu pot sa stau locului pana isi face efectul.S-ar lutea sa te ajute si un ceai
cald si daca ti-ai lega cv in jurul braului!

| karsivan a răspuns:

No spa este bun

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună!
Te poate ajuta un ceai călduţ de tei cu sunătoare, un calmant ceva algocalmin, o sticluţă cu apă calduţă pe burtă, aşa e în primele două zile, nu ai ce face.
Te pup!