| Baaaaaaaau a întrebat:

Ma puteți ajuta...am facut sex acum 12 ore si nu s-a terminat in mine(asa zice el) dar poate sa mai aibă scurgeri...eu m-am spălat cu dusul "jos" destul de bine...credeți ca as putea rămâne însărcinată?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Da, poti ramane insarcinata. Spalatul nu are rol contraceptiv, ba dimpotriva, s-a demonstrat ca poate antrena spermatozoizii in sus, in caile genitale si favorizeaza usor fecundatia.

| Baaaaaaaau explică (pentru Brigaela):

Ce ma sfaltuiesti sa fac? Sa iua pastila de a doua zi sau sa mai astept sa imi vina ciclul pe 18 chiar daca nu imi vine regulat?

| Brigaela a răspuns (pentru Baaaaaaaau):

Sa mergi maine dimineata la prima ora la ginecolog. NU poti lua pilula de a doua zi fara consult ginecologic, ar fi o tampenie prea mare.