| InimaDeCatifea a întrebat:

Ma puteti ajuta cu o metoda eficienta de a elimina grasimea inestetica de pe abdomen? In timpul vacantei de vara am adaugat 5 cm la talia mea si as vrea sa o elimin in cat mai scurt timp posibil, fara medicamente. Mentionez ca fac sport, dar nu foarte mult si am inaltimea de 1.50. As fi recunoscatoare pentru raspunsuri si ofer funda! ^^

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| xHorrorx a răspuns:

Salut ^^.Păi, în primul rând ai putea bea 8 pahare apă/zi, pentru a ajuta la eliminarea grăsimilor din acea zonă. Apoi, ai putea face abdomene, dacă spui că doar în zona abdomenului sunt probleme.Nu uita să renunți la pâine și dulciuri, și să mănânci sănătos big grin..And the magic is going to happend then. Succes laughing

1 răspuns:
| Radu284 a răspuns:

Nu exista metode (ma rog, in afara de opearatii) sa elimini doar grasimea dintr-un anumit loc. Trebuie sa slabesti, adica fie sa mananci mai putin fie sa consumi mai multe calorii prin efort fizic. Sau ma rog, amandoua.