Nu mai poti scapa ed aceasta infectie cu un virus, o vei avea toata viata. Eviti sa faci aceste eruptii mentinand o igiena buna, ferindu-te de frig si hidratandu-te suficient (apar cand iti scade imunitatea de la frig, deshidratare, o infectie, o alimentatie incorecta). In plus, cumpara unguent Zovirax (e mai scump ca aciclovirul dar mult mult mai bun) sa il ai mereu in casa si sa te dai pe buza imediat cum simti o furnicatura/intepatura/usturime (inainte sa apara leziunea). Astfel bubita va fi mult mai mica si va trece in cateva zile.
Am mers la alt doctor si mi-a zis sa-mi iau niste granule, dar sa nu le ating cu mana si sunt foarte dulci si a zic ca sunt pentru imunitate.
Cresterea imunitatii te va ajuta sa raresti eruptiile. Eu am infectia in organism, dar fiindca am o imunitate buna in general, nu am facut eruptia decat de vreo 7-8 ori in viata. Prin urmare, ia tratamentul, te va ajuta
Du-te la farmacie exista un plasture pentru herpes, pana atunci pune pasta de dintii.
Ala nu mai e herpes, daca se face buza in halul ala. Eu zic sa mergi la un doctor. Mai bine sa mergi la doi, 2 pareri nu strica
Hey, eu am o solutie care o stiu de la bunica. Cand vezi ca incepe sa-ti apara acea "bubita" iei parul cuiva, dar sa nu fie al tau si te freci bine bine pe locul unde e bubita. Iti garantez ca o sa-ti dispara. Pentru cei care nu cred sa nu comenteze.