| FanNane95 a întrebat:

Ma puteti ajuta si pe mine am 14 ani 1.75 si 70 kg as vrea sa fac "muschi" acasa plz help?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Parintele a răspuns:

Ma esti cam uriasa pentru varsta ta. ce sa zic.incearca sa alergi seara.baga flotari, abdomene... dar mai bine mergi la sala.

5 răspunsuri:
| MisterKat a răspuns:

Salut! Mai bine mergi la o sala de forta, acolo ai instructor, se uita la tine si iti recomanda exercitile pe care trebuie sa le faci. Sa nu te astepti ca intr-o luna o sa arati ca de ex.Victor Slav (de la Pro TV). Trebuie sa iti lucrezi muschii de cel putin 2 ori pe saptaman. Dar daca vrei ca timpul petrecut la sala sa dea rezultate, ai grija si la ce mananci. Deci renunta la alimentele de tip fast-food, dulciuri. Nu zic ca nu ai voie sa mananci, poti dar mai rar, cum imi zicea mie mama: "mai rarut, ca-i mai dragut" Succes!

| dulshe a răspuns:

Da poti sa faci desigut, am un var care are 9 ani si face muschi(Adica isi pune intr-o sticla apa si nisip si sta cu el toata ziua in manalaughing)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De la 18 ani poti face sala. Ia-ti aparatura de la hypermarket cu care ai putea sa,, colaborezi pentru muschi''

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Acasă cel mult poți face gimnastică și aerobică pentru tonifierea mușchilor.
Trebuie să mergi la o sală de forță.
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De ce sa faci sala doar de la 18 ani?raised eyebrows poti incepe si mai devreme dar cu exercitii potrivite tie.
Iti recomand sa faci un sport... daca vrei "muschi" incearca karate.In cativa ani vei avea rezultate sigure.