| PufarinăPink a întrebat:

Ma puteti ajuta si pe mine cu niste sfaturi. Vara asta m-am ingrast ceteva kilogetoderame si din pacate am facut burtica. Si vreau sa o dau jos. pentru ca in 29 septembre merg la o nunta! Cunoasteti metode, prin care o pot da jos. Va rog frumos. Nu va bate-ti joc! Multumesc mult! Fundaa happy

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| PufarinăPink explică:

Scuzati-mi tastatura! Vroiam sa scriu kilograme.

| Rinni a răspuns:

Buna happy. Seara poti face cateva abdomene, sari coarda, alergi seara. gaseste tot timpu ceva de facut sa iti ocupi timpul.eu tot timpu sunt pleacata ziua fac treaba prin casa dupa merg prin oras sau cu prietenele mele si uit sa mai mananc.ai grija ce mananci, eu beau multa limonadata facuta de mine si imi cam dispare foameahee hee fructele iti pot tine de foame! bafta... funda? big grin

| Mικø a răspuns:

Pei.sa mananci sanatos..sa renunti la paine alba., sa respecti orele de masa., sa faci sport..acasa..k is multe video`'uri cu gimnastica..cu orice..si apoi..sa alergi in fiecare zi.k asa. o sa meargawinking succes.^_^

| PuffyStar a răspuns:

Pai in primul rand trebuie sa renunti la dulciuri,paste fainoase,paine prajeli. Avocado,untul de arahide, pestele, iaurtul, ceaiul verde, 1 bucatica de ciocolata neagra, nucile si fructele de padure sunt cateva dintre alimentele care te scapa de burta.Ca sa ai o burta frumoasa ca a antrenoarelor de fitness trebuie sa faci multe abdomene(500-1000),sa alergi sau sa gasesti pe net multe programe cu gimnastica sau tae-bo(il gasesti tot pe net). Incearca-le pe acelea care te obosesc cel mai mult. Uite, daca vrei iti dau cateva linkuri:http://www.youtube.com/......ttp?/watch sa incerci si celelalte programe de taebo cu Billy Blanks.Eu am incercat si ma mandresc cu burta mea.Succes!