| ChrisYT26 a întrebat:

Ma puteti ajuta va rog? Am o vanataie la gura pentru ca am tinut paharul la gura si am tras(cred ca stiti la ce ma refer adica cum sunt life hack-urile de a-ti mari buzele cu un paharel micut )numai ca eu aveam in pahar si partea din fata a barbiei si acum mi s-a invinetit. Vreau va rog un remediu rapid! Ce sa fac ca sa scap de vanataie?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| Tynnna a răspuns:

O felie de paine imbibata in vin, tinuta pe barbie - leac babesc.

| dnzzzzzzzzzzzzzzz a răspuns (pentru Tynnna):

Pateaza pielea =]] e mai rau.

| Tynnna a răspuns (pentru dnzzzzzzzzzzzzzzz):

laughing eu nu am patit-o si am incercat acest truc cand am avut marea placere de a fi ciupita de nas si invinetita maxim... dupa noroc laughing

| dnzzzzzzzzzzzzzzz a răspuns (pentru Tynnna):

Poate conteaza si vinul laughing) eu am avut un sec de ala rosu si deep asa, a ramas pielea mov xD

| Curiosulnr1 a răspuns:

Vânătaia a apărut exact ca și semnele care tinerii din cuplu se "mușcă" de gât. deci apare o vânătaie. de fapt acea mușcătură de gât e de fapt sugere, aplică gura precum o ventuză pe țesutul gâtului ceea ce face ca sângele să se acumuleze în capilare să rămână neoxigenat acolo dând culoarea cianotică(vineție) a pielii. în timp se resoarbe spontan însă nu e ok ca în cupluri să existe astfel de gesturi,, tandre" exact același lucru ai pățit tu când ai,, tras". Deci îți vei reveni spontan în câteva zile. apropo nu mai încerca să-ți torturezi corpul pe viitor că te va tortura și el mai târziu.