| Elenaa9504 a întrebat:

Ma scuzati ca va intreb.Am fost de nenumarate randuri la plaja, pana acum, iar astazi am remarcat ca mi-au aparut pe zona pieptului, nenumarate pete albe.Cred ca sunt de la expunerile la soare si pentru ca probabil este zona mai sensibila. Dar intrebarea mea este: Cum sa scap de ele? mi-e frica sa nu dispara si` sa apara mai multe.As vrea cateva sfaturi.Multumesc.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| virshabhasthira a răspuns:

Eu am aceiasi problema.Nu te ingrijora, stai linistita. Apar vara deoarece te expui la soare, toamna vor disparea. Mie imi apar si pe spate si pe umeri.Am fost la dermatolog si m-a sfatuit sa ma nu ma alarmez ca indiferent de ce tratament voi urma imi vor aparea ori de cate ori ma voi expune la soare.Asa s-a intamplat si vara asta mi-au aparut din nou.Cu timpul nu o sa iti mai apara.

7 răspunsuri:
| Silviu591 a răspuns:

O iritatie de la apa...iti vor disparea in vreo 3-4 zile

| Franco a răspuns:

Buna Seara, e posibil sa iti fi iesit si de la apa, depinde in ce apa ai facut baie, daca e baie facuta la bazin e o ciuperca, care se poate trata cu un Sampon numit Nizoral faci un tratament si va trece. daca ai iesit din bazin... apa sa uscat pe pielea ta, si asa poate aparea petele albe. daca ai facut doar plaja, e de la soare.totul se poate rezolva! o seara buna ceau

| Sin a răspuns:

Sper sa nu fie vorba de Tinea versicolor (pitiriazis versicolor)
http://www.sfatulmedicului.ro/......color_1350
Consulta un medic pentru orice eventualitate.

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Te duci tu frumușel și cât mai fuguța la un medic dermatolog.
Pa, pa.

| gabigabi_6271 a răspuns:

Buna! Ma numesc Gabriela Istrate sunt medic psiholog din punctul meu psihologic este vrba de sensibilitatea ta fata de astrul solar.Ar fi bine sa consulti un medic.In caz de mancarimi nu trebuie sa te scarpini.Incearca sa le eviti.Petele albe pot fi doar prevestitoarele problemelor cu sanii.Ai mare grija si consulta un medic.Multa sanatate!

| Life Under Rainbow a răspuns:

Pete albe?
ale mele sunt rosii...si sunt tot in zona pieptului straight face

eu am dat cu ceva crema deocamdata

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce e aia "medic psiholog "? Nu exista asa ceva in romania. Ce studii ai?