| MadaMadalina1234 a întrebat:

Ma simt ciudat inca de ieri seara. Aseara am ajuns din excursia de la munte. Pe drum spre casă am inceput sa am senzatia asta ciudata. Auzeam totul mult prea intens. Parca nu mai puteam percepe ceva cand cineva vorbea cu mine. Înțelegeam. Răspundeam dar ma simteam ciudat. Ca si cum eram intre vis si realitate. Stiti senzatia aia cand dormi dar auzi totul in jurul tau? Exact asa si eu doar ca sunt treaza. Ma îngrijorează starea asta. Ma gandeam ca e de la trecerea de la munte inapoi la o altitudine mica. Sau de la oboseala ori cadere de calciu...habar n-am.Am dormit dar la fel ma simt. Nu stiu ce sa mai cred.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Nici eu nu știu ce să mai cred.

| Lola200228 a răspuns:

Și eu pățesc asta și nici eu nu stiu motivul, probabil de la oboseala. Nu te mai gandii la asta. Și odihnește te, dormi, bea apa și o sa îți treacă, stai liniștita

| AvalohAlyn a răspuns:

E simptom de derealizare sau de depersonalizare(citeste pe internet).E simptom psihologic apropiat de tulburarile anxioase.Trece cel mai repede cu tratament psihotrop cred.

| iamprettybored a răspuns:

Salut! Nu sunt de acord cu ce zice utilizatorul Lola, „o să îți treacă, stai liniștită". Pe de-o parte, sunt de acord cu ea: nu intra în panică. Pe de altă parte, nimeni de-aici nu are cum să știe dacă o să treacă de la sine sau nu. Numai medicul, după ce te examinează, poate să îți spună dacă ai o anumită condiție sau deficit care îți cauzează această stare sau nu.
Pare să aibă legătură cu sistemul nervos într-un fel sau altul. Dacă ți se înrăutățesc simptomele sau nu trec în 48 de ore de când au apărut, îți recomand să mergi la un medic. Multă sănătate!