| MadaMădalinamada567 a întrebat:

Ma simt extrem de ameţită şi slabita, la mine în zona e şi foarte cald.Ce sa fac în situatia asta? E posibil sa fie de la caldura?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| ninuku a răspuns:

"Imi este rau de la caldura" - declara multe persoane in timpul verii cand temperaturile cresc considerabil. Epuizarea termica sau extenuarea cauzata de caldura reprezinta o afectiune medicala ce se manifesta prin: transpiratie excesiva, ameteli, sete, slabiciune, cefalee si stare generala de rau. La un examenul clinic, persoanele afectate pot prezenta tahicardie - cresterea frecventei cardiace la peste 100 de batai pe minut.

| AnneMariiie a răspuns:

Bea apă fiartă cu lămâie.

| Mihai8767 a răspuns:

Cel mai important in situatia asta ar fi sa te hidratezi suficient cu ceairui reci cu gheata daca doresti, apa si sa eviti sucurile cu acid. Mananca cat mai light: fructe, legume, carnea sa fie fiarta (daca mananci carne) si in cantitati mici (orice "ghiftuela" intr-o zi calduroasa nu are decat sa-ti faca rau).

| Allan2005 a răspuns:

Cred că ai covid același simptome le am și și alții