Cu părinți ai vorbit despre mersul la medicul de familie?
Ai putea săte odihnești, mănânci ceva sănătos, sau ceva dulce dar sa fie sănătos, cum ar fi niște fructe, niște legume, morcovul are multe vitamine bune si sănătoase, o capia, niște cartofi prăjiți, niște roși sunt pline de vitamine și sănătoase, unul sau doua mere sunt bogate în vitame și sănătoase, banane, o piersică, o nectarină, pene galben, pepene roșu sunt bogate în viatame și sănătoase, o grefă, kiwi, un avocado este bogat în vitamina în grăsimi sănătose pentru mintea noastră și creierul nostru sa aibă o funcție mai bună și mai sănătosă, portocale, mandarine, o pară, un gutui căi sezonul acum la fructele de sezon și sănt pline de beneficii de sănătate pentru noi și sănătatea noastră. Cu toate fructele și legumele astea vom avea o sănătate o minte mai limpede un metabolism mai bun un creier mai sănătos, un organism mai puternic în potriva bancherilor și când când te simți mai slăbit ca om.✞=❤️✝️
Eu beau ceai câteodată mi-am adus aminte să-ți spun acum este foarte bun ceial de mentă și sănătosă mă calmează și mă ajută sa am un somn mai bun. Nu pun deloc zahăr în el sar duce toate beneficiile lui pentru sănătate... sănt și alte feluri de ceai.
Dyana sa nu iei vitaminele de la farmacie sănt otrăvuri.
mănâncă sănătos dormi la timp nu-ți neglija somnul deloc da deloc. Mai ieși afară un pic cu prietenii tăi de vârsta ta cu familia mergeți la un camping la o plimbare într-un parc frumos. La aer curat nu sta în casă prea mult timp fiindcă îți poate afecta sănătatea cu telefonul este decizia ta și a părinților tăi.
Da,și de la căldură este starea asta sau poate nu mânânci destule proteine, pui, oua, ia mănâncă o ciocolată și vezi după cum te simți. S-au fă-ți niste analize poate ai lipsa de ceva