anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ma simt privita si urmarita,mi sau mai intimplat mai multe lucruri strani, nu stiu daca voi credeti in fantome, eu nici nu stiu ce sa zik..Va rog sa nu imi criticati parerea, daca ati avut intimplari de genu va rog sa mi le scriti in comentariu, si sa-mi spuneti despre parerea voastra despre aceasta

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
14 răspunsuri:
| Shammal a răspuns:

Cred n-am intalnit o astfel de entitate, insa nu ai de ce sa-ti fie frica, tu esti mult mai puternica decat crezi si nimic nu se poate atinge de tine daca tu nu permiti asta fie ea fiinta fizica materiala cat si imateriala sau de orice alta natura

| dragos9234 a răspuns:

Lucruri stranii patesc doar cei ce cred in ele.
Incearca sa treci de nivelul asta.

| suffarstar a răspuns:

Nu au cu sa te raneasca, ele exista si se hranesc cu frica ta, invata sa nu te mai temi de ele si vor disparea.
in subconstientul exista un sîmbure de teama, ucide-o si vei fi libera!

| Stelutza1990 a răspuns:

Ceau.
Ai grija mare sa nu dezvolti o boala psihica, daca te simti privita si urmarita.
Este posibil sa interpretezi tu gresit evenimentele din jurul tau, sa cauti sa fii centrul unor intamplari fantastice.
Pe fond de stress, in jurul varstei de 16-18 ani multi au patit asta.
Te sfatuiesc sa te duci la un psiholog.
Stiu ca este banal ce scriu, dar pe tine chiar te va ajuta.
Si sa nu te superi pe mine ca nu te incurajez in ce crezi tu.
Eu cred doar ca, toti avem nevoie la un moment dat de sfaturi ca sa ne putem gasi echilibrul.
Te-am tzucat, si ai grija de tine.

| AndraGomez2002 a răspuns (pentru Stelutza1990):

Hai ca n-am chiar probleme cu pshicul, poate sant obosita si vad lucruri strani...

| Stelutza1990 a răspuns (pentru AndraGomez2002):

Iubita, stii ca nu vezi lucruri stranii din cauza oboselii, asa-i?
Eu nu am zis ca ai probleme cu psihicul.

Am zis ca : ai putea avea, daca vei continua sa crezi ca esti urmarita si privita.

| deejaykrysty a răspuns:

Asta o spui tu, dar subconstientul tau spune alta, sincer, uneori si eu simt asta, dar am observat ca doar cand sunt obosit mi se intampla, creerele tale mereu lucreaza asa ca, atat timp cat este subconstientul, vom mai avea de aface cu asa ceva.

| AndraGomez2002 a răspuns:

De fapt nu cred in ele!

| Mădă0611 a răspuns (pentru AndraGomez2002):

De fapt crezi, ca altfel ai fi sigura ca nu exista, deci nu te urmarea nimeni.

| irinel98 a răspuns:

Nu te mai gandi la ele gandeste-te la ceva frumos

| Frumusachi_Cristina_1997 a răspuns:

Cand eram mai mica credeam in asa zise fantome.Frica te face sa crezi ca esti urmarita.

| Gabytzykaa a răspuns:

M-i se intampla foarte des. Simt aproape tot timpul ca cineva ma urmareste si e cu ochii pe mine... Nu stiu ce pot sa iti spun dar eu cand vad ceva straniu eu nu ma simt speriata. Eu simt ca vorbesc cu acel spirit sau orice ar fi el.
Ma simt una cu spiritul si asta ma face sa nu imi fie frica.

| flafy11 a răspuns:

Mai sunteti in viata?