Buna seara!
Ca in majoritatea cazurilor din tineretul de astazi, este o problema pe fond psihic.
Consulta un medic psiholog pentru discutii, iar daca nu te satisface, un medic psihiatru.
Daca nu vrei sa aplici la un medic, apeleaza sau gaseste pe cineva cu care poti vorbii tot ce doresti deschis si fara retineri.
Probleme de genul acesta sunt foarte frecvente de la un timp si nu este de joaca cu ele pentru ca le ignoram iar dupa un timp suntem nevoiti de sedinte psiho-terapeutice si tratamente medicamentoase pentru remediere.
Multa sanatate!
Bună.
Nu te cunoști, nu știi de ce ești capabilă.
Mergi la un psiholog.
Pa, pa.
Daca ai stii sa alegi bucuria,nu te-ai plange,nu ai cauta fleacuri, ci ai privi viata cu rabdare si cu zambet.Te-ai bucura de ceea ce trece nebagat in seama, cum ar fi sanatatea, libertatea proprie, faptul ca necazurile iti ingaduie un mic ragaz sau ca ai constiinta curata si impacata.Multi se instraineaza de bucurie tocmai pentru ca se departeaza de ei insisi.Si,dincolo de orice alta bucurie, mai este si bucuria simpla de a fi, de a te afla in lume si nu in nefiinta, de a traicu bine si cu rele in asa fel ca moartea sa fie ca desprinderea fructului copt si plin de samanta buna in viata lumii.Traieste o viata plina de bucurie si aceasta viata plina de bucurie este o putere vie a sufletului.
Nu mai tine totul in tine, daca plangi te vei simti mult mai bine. Stai mai mult cu cel mai bun prieten /cea mai buna prietena, vorbeste cu ea/el despre ce te apasa alea, alea.
Daca simti nevoia sa te descarci lasa-mi ID-ul tau de Mess/Skype intr-un mesaj privat, nu sunt eu cine stie ce psiholog dar presupun ca te voi putea ajuta 'nitel .
Chestia e ca plang in continu de viata, de tot nu stiu ce e cu mine plang in fiecare seara sub patura, dar habar nu am de ce si nu am prieteni de suflet
Din ce am citit la ce au spus altii, iti tot recomanda sa te duci la un psiholog, nu sunt impotriva la treaba asta dat ti-as recomanda sa asculti ce spune Cedry2k intr-o melodie : "E ultimul ceas in care poti sa-ti dai seama
Ca nu psihiatrul, ci dragostea-nvinge teama". Incearca sa-ti gasesti un prieten daca ai varsta necesara si simti nevoia, poate viata ti se va face mai frumoasa.
12 si jumatate
Esti foarte tanara si ai o viata inainte, problemele astea sunt facute sa te "lovesti" de ele mult mai tarziu.
Sanatate!