| GulDan a întrebat:

Ma simt trist,nervos, plitisit...ciudat.

Am nevoie sa vorbesc cu un psiholog! Cum iau legatura cu unul?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna
poti consulta un psiholog/psihiatru in judetul in care stai pentru un diagnostic si un tratament corespunzator, posibil sa te confrunti cu o depresie.
O zi buna.

| alexutza222 a răspuns:

Daca esti elev poti merge la consilierul scolar. Trebuie sa vorbesti cu diriginta, dar cred ca se poate si cu programare la psiholoaga direct. Poti incerca sa mergi la un cabinet privat, daca ai bani. O consultatie consta intre 50-150. Sunt si mai scumpe, dar eu rocomand sa intrebi cand faci programarea. De asemenea este site-ul http://www.psihoterapie.net/intreaba-un-psiholog/categorii

| Andrei123654789 a răspuns:

Asta este starea mea generala si totusi nu merg la nici un psihologlaughing
De obicei asta are o legatura chimica, un dezechilibru hormonal la nivelul creierului...ahmmm..pe scurt, o "dispozitie" sau un "mood" in engleza, poti vorbi cu un psiholog daca vrei, dar incearca totusi sa dormi mai multwinking