Cauta o alifie antireumatica si roaga pe cineva sa te maseze seara in spate, sub omoplatul stang si pe gat, de sus in jos.Continua masajul de la cot spre palma.Ai probabil o pozitie asimetrica in care stai o perioada mai lunga de timp si probabil o circulatie deficitara a zonei. Dupa cateva zile de masaj va disparea.Foloseste o crema antireumatica sau pur si simplu ceva camforat.
Circulatia ta merge putin aiurea. Dar asta se intampla la majoritatea, nu e ceva de speriat. Principala cauza este stresul din timpul zilei si/sau consumul de substante stimulente.
Nu mai bea cola/cafea/ceai negru (sau alte stimulente) nu mai fuma si culca-te mai devreme.
e foarte amuzant, mie mi s-a intamplat de vreo 3-4 ori, nute ingrijora. E din cauza ca ai dormit pe ea, iar sangele nu a mai circulat prim mana, dar dupa cateva secunde isi revine. E normal sa se intaple asta daca ai dormit pe ea, dar nu te mai ingrijora, doar asteapta sa-si revina si ai grija cum dormi
Am o intrebare pentru tine sau mai multe:1.Tia murit cineva care vroia sa iti faca rau 2.Stai la bloc sau la oras?
Afla ceva despre casa sau apartamentul tau
SI eu am o intrebare pentru tine, citesti in cafea sau ai un glob de cristal?
Ar putea fi o spasmofilie prin carenta de calciu si/sau magneziu.dar mai bine consulti un medic.Eu am lu-at calciu si magneziu si mi-a trecut din primele zile.
Nu iti face griji! este din cauza ca stai prea mult intr-o pozitie fara sa misti si sangele nu circula bine mi se intampla si mie nu ai de ce sa te speri
Eu cred ca ti se pune cate un zgarci, te doare si te furnica.si eu mai patesc si ma scol din somn
Georgestaff08 întreabă: