anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ma trezesc tot timpul cu nasul infundat. Cum pot rezolva problema?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Fierbe o cescuta cu apa in care pui o lingurita de sare, dupa ce se raceste pune in fiecare nara cate o picatura. Daca ai nasul inflamat te ustura putin.Se foloseste solutia pana la desfundarea completa a nasului.Eu am folosit asa ceva si de aproape 2 ani nu mai am astfel de probleme.Am citit in revista "Formula AS" ca acelasi efect il are sucul de la o lamaie stoarsa (cate o picatura in fiecare nara).

| gabitza05 a răspuns:

Buna!

Si eu patesc la fel... dar am fost operata si de polipi de deviatie de septhee hee

| ViVi a răspuns:

Farmacia ii aproape te interesezi de un medicament tongue

| lololololol a răspuns:

Buna.
Poate fi de la aer. Pe timpul noptii lasa fereastra deschisa.

| a2 a răspuns:

Poate in camera in care dorim este cam frig... sau poate esti racita. Oricum ar trebui sa mergi la medicul de familie sa iti spuna el ce este in neregula. Daca faci febra clar esti racita happy Sper ca te-am ajutatwinkingbatting eyelashes

| zemantex a răspuns:

Ia-ti un aparat de ionizat aerul in camera daca nu-i raceala

| tracky a răspuns:

Iti sufli mucii laughing