| andutza_2277 a întrebat:

Ma ustura cand urinez, asta dupa contactul sexual. ce poate fi? nu-mi spuneti ca trebuie sa merg la medic ca nu am de gand sa fac asta deocamdata. funda la cel mai clar raspun, scuze categoria dar aici cred ca va fi cineva cu minte si trecut prin viata. funda

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Epurean a răspuns:

Nu trebuie sa te duci la medic,poate fi ceva normal, sau poate ca nu are legatura cu, contactul sexual si e o raceala ( in caz ca mai urinezi si des). Oricum mai lasa asa cateva zile si probabil ca va trece daca e din cauza sexului

7 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Ai infectie urinara. Simptomele se agraveaza dupa contact sexual datorita iritatiei locale.
Tinand cont ca nu vrei sa mergi la medic, infectia se va agrava in timp, simptomele se vor ameliora, semn ca infectia progreseaza spre rinichi pe care ii va distruge in timp (partial sau total, cum ti-e norocul).

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
O infecție urogenitală. Numai medicul te poate diagnostica corect și institui un tratament.
Nu suntem în măsură să te tratăm noi.
Sănătate.
Pa, pa.

| solumaam a răspuns:

Pai este simplu ...acolo ai pielea cea mai sensibila dupa cea de la ochi si sa iritat de atata frecus laughing
I-ti inteleg poftele dar te sfatuiesc sa ai contact mai rar pana ce se vindeca sau sa folositi pozitii mai lejere!

| Minks a răspuns:

Apai daca n-ai de gand sa te duci la medic stai si asteapta poate dai in vreo infectie de aia urata de nu te mai scapa nici dracu'.

| marculescumihai a răspuns:

Poi nu vreau sa te sperii sau sa jugnesc pe cineva dar e posibil sa fie o infectie si pentru asta chiar daca nu iti place trebuie sa mergi la doctor. Fara antibiotice nu scapi!

| Questions a răspuns:

Daca ai racit, eu stiu ca se gasesc niste pliculete cu praf.care le desfaci si le torni in apa.si le bei ...si te faci bine in 2-3 zile.nu stiu cum se numesc.dar sunt portocalii+albe, cauta in farmacie happy. MULT SUCCES!

| lorenane a răspuns:

Si pe mine ma ustura uneori dupa contactul sexual si merg la baie sa urinez s-ar putea sa fie o infectie urinaraa. daca vrei poti sa mergi la farmacie si sa ceri uricol/urinal sunt plicuri cu praf alb il pun intr-un pahar cu apa si il bei...inca ceva poti sa te speli cu apa calduta si putin bicarbonat, sau sa iei o lingurita de bicarbonat cu apa si sa il bei este bun si pentru organism