| andreii2 a întrebat:

Ma ustura putin gatul, si trebuie sa cant zilele astea undeva.
Stiu ca daca ma fortez o sa ragusesc. Ce metode sunt cele mai bune pentru a scapa de usturime cat mai repede? Am nevoie sa imi treaca in maxim 2 zile.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| 000Diddy000 a răspuns:

Poti incerca zeama de lamaie cu miere si in care poti sa pui si o lingurita de zahar daca vrei o oti repara intr-o cana si sa iei cate o lingurita cand simti nevoia (*nu trebuie sa pui multa lamaie, sa aiba o oarecare consistenta) si daca vrei poti incerca sa pui jumatate cu ceai vezi care iti face mai bine si, ca sa nu o dam prea mult pe leacuri babesti mai sunt la farmacie tantum verde, faringosept pupici si craciun fericit

7 răspunsuri:
| 000Diddy000 a răspuns:

Poti incerca zeama de lamaie cu miere si in care poti sa pui si o lingurita de zahar daca vrei o poti prepara intr-o cana si sa iei cate o lingurita cand simti nevoia (*nu trebuie sa pui multa lamaie, sa aiba o oarecare consistenta) si daca vrei poti incerca sa pui jumatate cu ceai vezi care iti face mai bine si, ca sa nu o dam prea mult pe leacuri babesti mai sunt la farmacie tantum verde, faringosept pupici si craciun fericit

| MariaO a răspuns:

Si eu stiu ca este bine sa bei lapte caldut in care pui un galbenus de ou si miere. Pe langa asta eu folosesc si tinctura de propolis. Ea ustura, tocmai pentru ca dezinfecteaza gatul, asa ca recomand sa picuri tinctura pe niste zahar, intr-o lingurita si sa il tii in gura pana se topeste.

| DirectDinBerceni92 a răspuns:

Iati Tantum Verde. Ajuta la vindecare.

| Claudya54 a răspuns:

Tantum Verde

| teiubescana a răspuns:

Incalzeste o cana cu lapte si amesteca, cu un ou crud bine batut si bea-l asa.

| FoxWitch46 a răspuns:

Si pe mine ma ustura tare gatul alaltaieri si am luat Coldrex HotRem cu lamaie.simteam ca e si umflat gatul ma dureau si muschii si dupa 2 plicuri de Coldrex mi-a trecut.M-am mirat, nici cu pastile nu a mers asa de bine.

| niculici90 a răspuns:

Lapte cald cu miere si zeama de lamaie