De preferat magneziu /vitamina B6 sa fie sub forma de comprimate/capsule si NU efervescente.Un magneziu cu b6 bun are Walmark, Doppelherz, CaliVita, MaxiMag, Magnefort(biopharm) si MagneB6 sau MagneVie Express(de la Sanofi)
Alege una din ele dupa preferinte sau dupa buzunar.
Naturalis efervescent are E -uri, nu recomand efervescentele.
DA,Relaxant si putin calmant.Totodata si inlatura oboseala si epuizarea si anxietatea intr-o mai mica sau mai mare masura.Depinde de forma farmaceutica.
Magneziu + vitamina b6 de la naturalis e bun?
Am naturalis comprimate, nu efervescent
Atunci e OK.
De preferat magneziu /vitamina B6 sa fie sub forma de comprimate/capsule si NU efervescente.Un magneziu cu b6 bun are Walmark, Doppelherz, CaliVita, MaxiMag, Magnefort(biopharm) si MagneB6 sau MagneVie Express(de la Sanofi)
Alege una din ele dupa preferinte sau dupa buzunar.
Naturalis efervescent are E -uri, nu recomand efervescentele.
Relaxant, nu calmant. Incepe sa lucreze in cca. 20' in functie de compusul pe care il iei, dar sa nu te astepti la ceva spectaculos.
Are si alte efecte care se vad pe termen lung (antidepresiv, sanatatea sistemului circulator).
Am luat acum ceva timp magneziu si efecte au aparut dupa o saptamana, nu am simtit schimbari majore, dar eram mai calm si adormeam mai repede.
Multe calmante sunt pe baza de Magneziu...isi face efectul dupa ce ai luat pastila dar totusi nu e bine sa abuzezi ca in timp duce la tulburari grave
AvalohAlyn întreabă:
WithoutName123456789 întreabă: