| gynycola a întrebat:

Mai am doar 4 zile pana la inseminarea in vitro... sper din tot sufletzelul meu sa am noroc ...va rog din inimioara sa va rugatzi un pic si pentru mine.va pup ¡

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| dulshe a răspuns:

Mult succes, sa stii ca toti cei de TPU suntem cu tine, si iti tinem pumnii pana la sfarsit, sper sa vii cu rezultate bune, alea pe care tu ti kle doresti,
MULTE IN INCURAJRI SI SUCCES

17 răspunsuri:
| andi a răspuns:

Succes!

| Ben. a răspuns:

Bafta. daca e baiat sa-l cheme ariel.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

1

| gynycola explică:

Multumesc ...la toti din suflet... TE ROG DOAMNE¡¡¡

| gynycola explică:

Multzumesc ...la totzi din suflet...TE ROG DOAMNE¡¡¡

mlm
| mlm a răspuns:

Fie ca clipele care se apropie sa-ti fie calauzite de dragostea lui Dumnezeu, iar cei dragi tie sa-ti fie aproape la bine si la rau, iti doresc ca acest intervent sa fie cu succes si fii linistita, noi iti vom fi alaturi si ne vom ruga pentru tine.Bafta multa si noroc, te asteptam cu vesti bune.

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Suntem alaturi de tine, iti dorim ca inseminarea sa reuseasca, in curand sa ne dai vestea cea mare, sa ne bucuram si noi ...Asteptam vesti de la tine cu speranta ca vor fi cele dorite de tine...Bafta multa iti dorim!

| adria1967 a răspuns:

Iti doresc sa fie intr-un ceas bun si sunt alaturi de tine din tot sufletul pentru ca stiu ce inseamna sa-ti doresti un copil, saptamana viitoare am si eu programare la medic vreau sa vad daca am sanse cu insamantare uterina cred, inca nu stiu sa vad ce parere o sa aiba medicul. Inca o data succes si am sa ma rog pentru reusita ta. Doamne ajut-o!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Succes! Fii relaxata! Gandeste pozitiv si ...vine si bebele.

| floryroscata74 a răspuns:

Suntem cu gandul la tine si iti tinem pumnii.fii tare si gandeste pozitiv caci daca ti-l doresti din suflet il vei avea. Dumnezeu va fi cu tine si i-ti va auzi rugamintea.succes si ...sa fie 2happy

| bunica a răspuns:

Sa-ti fie ingerul aproape si maica Domnilui s-a atinga cu mana facatoare de minuni pantecul tau si ai sa vezi ca minunea se va intampla. tu-ti doresti viata si lui D-zeu ii place viata.sanatate si sunt alaturi de tine si aprind o lumanare pentru sanatatea ta.

| pisi dy a răspuns:

Doamne ajuta!

| kh1ss a răspuns:

I will pray for you happy

| ilie a răspuns:

Daca asta te ajuta, atuni sa stii ca voi face o rugaciune si eu in care sa cer sa fie cu folos si sa speram ca v-eti fii o familie fericita, unita.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna!
felicitari pentru curajul de care dai dovada! este foarte greu sa faci acest pas, este foarte costisitor si presupune multe eforturi.iti doresc sa iti reuseasca implantarea si sa ai o sarcina usoara, iti doresc sa ai un bebe sanatos si sa te bucuri de sarcina ta si apoi de bebelus.multa bafta, suntem alaturi de tine si asteptam sa ne dai vestile bune! pa si pupici!

| gynycola explică:

BUNA¡dragi prieteni, maine la 12:45 trebuie sa merg la spital pentru implantara celor 2 embrioni¡¡¡va tin la curent, va pup

| caterina_8040 a răspuns:

A trecut ceva timp, acum trec si eu prin aceleasi emotii, si trairi sufletesti, vreau sa intreb daca ai avut succes?