Mai ai sanse, dar in mare parte s-a cam incheiat procesul de crestere. Ar trebuii sa poti ajunge totusi pe la 1, 73-1, 74. Pentru mai mult iti trebuie mult noroc.
La varsta ta, vitaminele si alte sporturi nu o sa aiba nici un efect (vitaminele nu au nici un efect nici cand esti mic, doar ca lipsa lor opreste procesul de crestere).
Exercitiile de genu sarituri, tractiuni si altele asemenea, o sa iti dea o falsa senzatie de crestere. Principiul e cam asa: un om normal e mai inalt dimineata decat seara (De asta masuratorile de inaltime se fac dimineata imediat dupa trezire). Diferenta am auzit ca poate fi si 5 cm. Pe parcursul zilei, articultiile se taseaza ca urmare a gravitatiei. Toate exercitiile astea nu fac altceva decat sa neutralizeze acest efect. Din pacate insa, daca iti recastigi acei 5cm dupa aceste exercitii, in 30 de minute o sa ii pierzi din nou.
1, 70m e o inatime destul de ok pentru un barbat.
Dupa parerea mea esti destul de inalt. Dar daca vrei un sfat (cum m-am inaltat eu 15 cm intr-un an aproape). Am fost original.
Crede-ma suna tampit dar asa am facut.
Stai pe crouch si dupa sari cu toata puterea in sus si in timpu asta te intinzi mult cu mana, faci 5-10 cu mana stanga, 5-10 cu mana dreapta, si dupa inca 5-10 cu ambele maini. Fai timp de o luna asta, dupa te poti oprii si vei vedea miracole.
EU cel putin am reusit!
P.S. lasa vitaminele si porcariile, n-are rost sa bagi droguri de la varsta ta
Nu se stie depinde de organism, si daca fumezi ai sanse minime de a mai creste...Dar cred ca 1.70 e o inaltime potrivita pentru o fata!
Is barbat sau nu vezi?
Sorry nu am citit tot Dar totusi e buna si inaltimea ta!
siry întreabă: