anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Mai am si eu o intrebare
Am fost la ORL si mi s-a spus ca am o rinita acuta si parestezii faringiene, dar eu mai simt cateodata cum parca imi raguseste vocea(nu pot sa spun ca e o raguseala severa dar parca asa am eu impresia ca ragusesc usor). Doctorul mi-a recomandat ceva tratament pentru nas si acele parestezii si mai am o saptamana pana sa ma duc inapoi la control.Dar cineva m-a speriat ca daca ragusesti poate fi vorba de cancer si nu mai pot de frica plus ca eu sufar si de anxietate(nu fumez si nici nu am fumat niciodata si sunt o persoana tanara am 19 ani, la ORL mi s-a facut control indirect).
Ar trebui sa ma duc iar la control sau sa astept pana dupa tratament? Va rog sa ma ajutati cu un sfat, nici noaptea nu mai pot dormi de frica.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

In primul rand urmeaza intocmai tratamentul prescris de medic si nu baga in seama gura lumii, pe aceasta numai pamantul o astupa. Dupa tratament vei vedea cum esti si doar daca nu esti bine vei merge iarasi la medic.

| Annnonimm a răspuns:

Va multumesc pentru raspunsuri o sa incerc sa ma linistesc, mai m-am speriat ca uneori parca am un nod in gat si inghit greu dar poate toate astea sunt de la anxietate sau lipsa de calciu.