Nu ma imbat ca apoi numai am ce manca, te manc pe tine de viu, daca ma vede iubita virtuala ca vorbim ma sparge virtual
Da si mai intra pe aici, e mai dura ea de fel, nu pot sa i comentez ca apoi numai inclazim telefonul noaptea haaaaaa
Incalazim toata reteaua sa va fie cald la toti, sper sa aiba peste 14 la ce poze imi trimite haaaaaa
Crede-ma ca nu pot dormi noaptea ca mi frica de asta, macar daca as merge la parnaie la fete nu la barbati
Tu ai muri prima de dor, ce vorbesti deja te si vad cum plangi dupa mine.n-am eu inima aia sa las sa se intample asta, imi iau alta de 15 ani
Uite nr meu 0720-318-487, sa nute scuzi apoi ca nu ai avut, poate ne casatorim in parnaie, poate gasesc iubirea acolo ce romantic
Inca nu sunt inchis, de ce te grabesti asa iubire vrei sa ne despartim si mai repede?
Off te sacrifici tu pentru binele omeniri mai rar asa ceva, hai la primarie o sa am motive sa ma imbat sa ma fac manga, sa nu te plangi dupa ca o sa te fac nefericita o viata, eu cand sunt treaz ma pot potoli dar cand sunt beat am asa o pofta de tinere
Curvar nu curva, am tot dat pana am ajuns la sapa de lemn nu am luat nimic
Carmen133 întreabă: