| CataCatalin994 a întrebat:

Mai are cineva problema cu antidepresivele cauzand oboseala extrema? Cand spun oboseala nu spun oboseala d-aia pe care o mai duci pe picioare cateva ore, spun oboseala in care simti ca daca nu te lungesti in momentul ala adormi in picioare. Cu paxetin nu am avut probleme chiar asa mari decat in prima zi, dar cu seroxat, doamne apara si pazeste, dupa ce il iau dimineata, in maxim 30 de minute sunt inapoi in pat chiar daca beau cafea tare.

Toata saptamana la lucru m-am pus sa dorm o ora in pauza de masa cu capul pe birou, masina nu mai am curaj sa o iau, merg numai cu autobuzul si bicicleta.

Dr psihiatru mi-a spus ca nu are ce sa-mi faca acum si sa continui cu seroxat pana ne putem vedea luna viitoare sa-mi dea reteta de paxetin. O fi din cauza ca nu am luat decat o saptamana? Si dna doctor si la farmacie mi s-a spus ca e practic acelasi medicament, dar pe partea astalalta, de pacient, nu-mi pare asa laughing

A mai patit cineva?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| CataCatalin994 explică (pentru NuCitescNotificari):

Poti sa elaborezi un pic? Cum ai procedat? Te culcai si dormeai 16 ore pe zi sau incercai sa stai treaz?