Este un medicament pe baza de plante si se numeste Biter Suedez. Este natural si are efecte in multe domenii. Se poate adminisra intern si extern, nu are efecte adverse. Eu iau cand am febra, cand ma doare in gat, cand ma doare burta, cand sunt lovita pun pe rana si chiar mi-a vindecat si niste cicatrici de la niste lovituri foarte urate de cand eram mica. Adevarat, a durat ceva. A trebui sa pun biter acolo pe o vata si sa tin timp de 5-10 minute pe zi pe cicatrice, dar intr-o luna nu se mai cunostea nicio urma. E chiar incredibil. Ti-l recomand cu caldura. Il gasesti la farmacii si il primesti impreuna cu o carticica stil retro pe care scrie la ce si cum se foloseste. Sa stii ca totusi e destul de scump. Uite iti dau si un link http://www.efarma.ro/products.php?id=1142, dar te sfatuiesc sa nu il comanzi online ci sa il cumperi de la farmacii, sau magazine naturiste.
Pentru cicatricile ramase dupa arsuri, ori dupa operatii, este un ungvent denumit Lasonil, care se gaseste la farmacie si se va face zilnic masaj, in zona afectata, de 2-3 ori.
Te sfatuiesc sa ai in casa un spray denumit Oximed, care, in caz de arsura, se pulverizeaza pe zona afectata si calmeaza si durerea si ajuta ca, tesutul cutanat sa nu fie afectat in profunzime.
Multa sanatate.
Trebuie sa faci operatie. daca chiar vrei sa scapi asa mult de ea! Dar na s-a intamplat cate semne am eu pe frute doamne. dar costa mult aceea operatie. bine ca este la picior si nu pe fata si eu am in genunchi coate dar nu prea ma deranjeaza. copilaria Sper ca te-am ajutat
Buna trebuie sa usuci rana de dorit cu spirt. Pune o vata cu spirt pe cicatrice si lipeste-o cumva ca sa steie toata noapte, asa repeta pina no sa treaca. FUNDA?
Nu exista niciun indiciu cu privire la evolutia viitoare a unei cicatrici. Vindecarea ranii este diferita de la un corp la altul, fiind determinata de aspectele genetice, mediu si multi alti factori. Cicatricile apar pe intreg corpul, insa zone precum pieptul, genunchii si coatele sunt mai predispuse. In urma unei raniri, corpul poate rspunde in mai multe feluri.
Este important sa incerci prevenirea cicatricilor imediat dupa ranire. Vitamina K este un foarte bun coagulant, iar o dieta bogata in vitamina K include: sparanghel, varza, ceai verde, oua si soia. In cazul unei taieturi usoare, protejeaza leziunea cu un plasture.
Iarasi masajul este foarte bun, poate preveni contractia cicatricii prin descompunerea benzilor groase de colagen.
Tratamentul chirurgical poate imbunatati aspectul sau chia indeparta de tot o cicatrice.
Nu prea poti sa faci nimic, decat sa astepti... cativa ani Acum depinde si de cat de repede se reface corpul tau, insa mie o astfel de cicatrice mi-a ramas vreo 7 ani buni...acum abia se mai observa. Poti incerca sa o maschezi cu putin fond de ten daca te deranjeaza tare, insa unele astfel de pete sunt chiar dragute!
Pai nu stiu ar trebui sa mergi la doctor dar daca a trecut un an nu cred ca mai are rost.
Carmen133 întreabă: