| maya_4030 a întrebat:

Mai este cineva pe-aici care sufera de migrene clasice?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Da, eu, din cand in cand.

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu stiu exact la ce te referi tu, dar in acceptiunea mea migrena clasica este acea migrena precedata de aura si insotita de varsaturi, fotofobie, parestezii.
La mine, debuteaza cu pacanituri in urechi si cu un punct luminos vizibil in cadranul inferior, apoi apare durerea de cap care e cumplita, cuprinde jumatatea stanga a capului si orbita stanga, e agravata de miscare, vorbire si de lumina. Am greturi, rareori varsaturi, uneori amorteli. Daca ai antialgie si dorm, imi trece cam in 12 ore. Daca am treaba si nu pot dormi, se amelioreaza cu Coca Cola, dar daca nu dorm cand trebuie poate dura vreo 3 zile. Norocul meu e ca am 3-4 pe an.
Tu la ce te refereai?

| maryana5 a răspuns:

Sti...eu chiar nu ma pricep straight face si sunt minora si slava Domnului sanatoasa happy
dar as vrea si eu sa-mi imbogatesc cultura generala happy si as vrea sa stiu durerea altuia...si chiar boala...ma intristeaza pe moment dar uneori ma face puternica si increzatoare deoarece unii oameni sanatosi (nu eu) isi iau zilele...si macar daca s-ar gandi inainte ca unii oameni ar da orice sa fie sanatosi si sa mai aibe la dispozitie macar o zi din viata straight face

desigur banuiesc ca tu nu ai vreo boala grava laughing Doamne Fereste! dar cred ca si tu ai vera sa nu mai ai -migrene- "clasice"

daca ai dori sa-mi spui si nu numai mie...sunt sigura ca persoane ca @bibitza si ca @brigaela...ar fi incantati sa afle happy

ai grija de tinewinking

xoxooo, mary peace sign

| maya_4030 explică:

Dupa raspunsurile primite banuiesc ca nu stiti care sunt acelea.

| bibitza a răspuns:

Eu big grin. cand vreau sa scap de iubi big grin

Întrebări similare