| JesterRO a întrebat:

Mai exista vreo posibilitate de a imi indrepta dintele mare de sus din fata, deplasat cam jumate de centimetru inainte fata de restul danturii, in afara de a utiliza aparat dentar?
Il am asa din clasa a 3-a si daca nu il indrept cred ca dintii de langa se vor impinge peste el si il vor deplasa si mai inainte, ca deja "au luat-o la pas" din cate am vazut.

Lumea mi-a spus ca e costisitor un aparat dentar doar pentru un singur dinte. Si pe de-o parte sunt de acord cu ei. Mie nu prea-mi pasa de bani dar as da greu 2000-3000 ron pentru a-mi construi niste sine de metal pentru cativa ani, pentru un dintisor.

Asa ca, exista si alta varianta?

Multumesc mult pentru raspunsuri!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai eu am aparat dentar si nu e foarte costisitorlaughingam sus si jos, am dat 10 milioane vechi pe ambelewinkingacum depinde de cabinet... daca esti baiat dragut, pune-ti cat mai repede, nu lasa dantura sa-ti strice aspectulstraight facemai ales daca e grav

2 răspunsuri:
Abh
| Abh a răspuns:

Nu exista alta posibilitate decat aparatul dentar, de ce nu mergi la un ortodont sa te consulte?

| JesterRO explică:

Ca nu am bani inca.