| Aihao19 a întrebat:

Mai ia cineva de aici antidepresive? Pe care il luati? Va ajuta?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| Donsavas a răspuns:

Eu am luat in liceu memantina. Este un f bun antidepresiv. Se considera a fi un derivat de ketamina. Are efect rapid din cate am observat. Merge pe cu totul alti receptori decat cele clasice. Ai putea discuta cu medicul tau despre acest tratament, poate ti se potriveste!

| IIIshaneIII a răspuns:

Eu iau în fiecare zi 2grame de dumnezeu și mă simt excepțional, la naiba nu sunt bune chimicalele, dacă ai o problemă rezolv-o pastilele nu sunt bune

| PumpkinDoll a răspuns (pentru IIIshaneIII):

De fapt te ajuta pe o parte, pe alta te distrug, apropo...e scump dumnezeu?rolling on the floor

| IIIshaneIII a răspuns (pentru PumpkinDoll):

Nu e scump, am mituit popa cu 2 litri de aghiazma si a inceput sa iasa draci din el si de atunci imi da pe sub mana rolling on the floor

| PumpkinDoll a răspuns (pentru IIIshaneIII):

rolling on the floor

| Alexandruuu88 a răspuns:

Cel mai bun antidepresiv este Dumnezeu!

| anonim9324782 a răspuns:

Poate e de azutor http://zipteria.com/2gLn