Buna!
De obicei persoanele cu circulatie proasta au zone al corpului, de obicei mainiile si picioarele reci. Din cate stiu, e o chestie dobandita la nastere care nu prea ai cum s-o remediezi.
Sanatate!
Buna, da, cred ac este legat de circulatie, mai bine du-te la o farmacie, cred ca exista niste creme anume, dar stiu ca exista niste pastile care ajuta la circulatia sangelui la extremitati( maine, picioare, urechi, etc.)
Sper ca te-am ajutat.
Este din cauza circulatei proaste poti sa bei ceai facut din este una dintre cele mai eficiente plante pentru stimularea circulaţiei periferice, dar şi pentru reducere vâscozităţii sângelui şi pentru prevenirea formării plăcilor de aterom pe pereţii vaselor de sânge. De asemenea, consumul de usturoi simplu, sub formă de decoct sau de tinctură, arare efect protector asupra vaselor de sânge de la nivelul extremităţilor. Rozmarinul este recomandat pentru proprietatea sa de a dilata şi de a fortifica vasele, crescând fluxul de sânge la nivelul extermităţilor.
Da ai probleme cu circulatia sangelui. Intreaba medicul de familie. Eu stiam ca pentru asta e bun vinul sa-l bei.
Eu am mainile si picioarele reci tot timpul nu iti face griji pentru asta dar daca esti atat de speriat poti lua Gincoprim pentru circulatie succes!
Tache_Dani_2000 întreabă:
kitykity întreabă: