Probabil ca ai o rana! ...si mie mi se mai intampla!
daca incepe sa iti curga fara sa suflii atunci sa te ingrijorezi!
Nu iti face griji, poate esti racita si iti suflii nasul mai des. Am dreptate? Din cauza asta, pentru ca tu iti atingi nasul de mai multe ori, il suflii, tragi de el , si se provoaca o iritatie in interiorul narilor, si chiar la exterior, pentru ca actiunea de a sufla nasul, o repeti de mai multe ori. Stai fara grija, bea multe ceaiuri, multa lamaie cu zahar, picaturi pentru nas; multa sanatate iti doresc!
Nu cred ca e nimic grav. Si eu patesc cateodata cand il suflu mai tare sa imi curga sange.
Ar trebuii sa te duci la un medic, nu e in regula daca se intampla asa ceva, deoarece inseamna ca ar putea fi ceva de la creier, nu vreau sa te alarmez ar trebui sa consulti un medic (acest lucru se poate intampla din cauza oboselii, stresului sau daca te enervezi repede si des, nu e neaparat vorba de ceva medical)
Fetiţa dragă nu mai băga degetul in nas ca s-au mai iteftinit cartofeii.
Mi s-a intamplat si mie.cateodata este din cauza unde-i raceli.sau poate din cauza unde-i rani.nu te speria ca trece.e ceva normal. funda?
Este din cauza unde-i raceli.mi s-a intamplat si mie.Sau este din cauza unei rani.Este ceva normal nu te speria fundita?
E simplu numa ce facui nasul la Biologie, sufla o nara apoi alta pe rand, si nu cred ca se mai repeta.
Deeaandreea9156 întreabă: