cami
| cami a întrebat:

Mai nou, prin scoli si licee, vor veni acele vaccinuri impotriva noului virus de gripa. Habar n-am ce sa fac, sa ma vaccinez sau nu? Voi ce ati face? (avand in vedere tot soiul de stiri cu consecintele nefaste ale acestui vaccin ).

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
14 răspunsuri:
| Flav a răspuns:

Poate sa dea si lege ca eu nu ma vaccinez.hee hee Mi se pare o prostie, o manipulare in lant menita sa mai produca bani, un noua avalansa de interese si dedesubturi din care noi astia mici, suntem gainile care le produc ouale si carnea.
N-am de ce sa ma vaccinez pentru ceva ce-a fost ridicat in linii mari si exista la o scara mult prea mica, n-am de ce sa fiu iarba pentru calul ce-a devenit din tantar, armasar.

nony
| nony a răspuns:

@Cami, nu vreau sa te pierd, vreau sa fii om, nu te transforma in cobai.
Daca e sa mori, ma iei cu tine ca te-am pus sa nu-l facihee hee

lolita
| lolita a răspuns:

Personal nu ma voi vaccina, astazi am auzit o discutie in spital intre doua domne in varsta. prima ii povestea celei deadoua ca au sunt-o sa si faca vaccinul si si l-a facut, cand a ajuns acasa i s-a umflat mana si i s-a innegrit, a stat asa vreo trei zile. ca raspuns ce-a dea doua i-a zis ca nu si-l face, cred ca de frica.

| sy46 a răspuns:

Nu.Nu l-as accepta niciodata.Mai bine stiu ca mor pe proprie raspundere decat sa fie din vina unor vaccinuri facute de oameni orbiti de bani.Pentru mine, probabilitatea sa mor din cauza 'gripei porcine" este 0.(Ma refer strict la propria-mi persoana)

| Chocolate a răspuns:

E mai periculos vaccinul decat boala, doctorita mea a spus ca este mai bine sa iau boala si s-o tratez decat sa fac vaccinul.Cand faci vaccinul ala, aia baga virusul in tine pentru ca [,] corpul tau sa creeze anticorpi si sa creasca imunitatea si sa dea virusul afara, dar nu este bine pentru ca unii au probleme cu imunitatea, lipsa de calciu, magneziu sau alte probleme, cu inima si poti avea mutatii genetice in corp din cauza acestui vaccin. Evita-l, am putut trai pana acum fara el, vom trai si inainte.happy

| 31957319 a răspuns:

Dreptul la alegere.
Eu unul.
Nu il fac.
Punct.

| Cryssy a răspuns:

Nu trebuie sa ne vaccinam! Este periculos acest vaccin, iar in Germania s-a si murit din cauza vaccinului.

| joanna_1070 a răspuns:

Eu una nu m-as vaccina pentru ca nu se stiu inca reactiile care pot aparea in urma vaccinarii.

| betty17 a răspuns:

Si la noi la liceu ne-a intrebat daca vrem.nimeni nu a vrut caci acest vaccin este periculos

succes

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In curand o sa fac practica printre bolnavi, ( fiind la scoala de asistenti medicali) si am ales sa nu fac acest vaccin desi o sa am un mare grad de risc (la mine in oras inca nu au aparut cazuri de gripa noua) intrand in contac direct cu pacientii.
In schimb o sa fac vaccinul pentru gripa sezoniera.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Lasa-i sa ti-o faca, injectia happy lasa ca doar nu mori...cred, mai ales ca nu are nici un fel de garantie acest vaccin.hee hee barem sti ca nu te are nimeni pe constiinta tongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si la noi a venit azi.Eu nu ma vaccinez

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cere ajutorul unui medic deoarece totul depinde de corpul tau ex eu nu pot face sunt prea fragila