| Maducuuu a întrebat:

Mai.stie cineva daca sunt adevarate acele zvonuri, cum ca ar fi fost rapiti copii pentru a l lua organele?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| SugarLips a răspuns:

Toata lumea spune asta dar eu zic ca oricat de multa taranie este in Romania totusi nu se face asa ceva, ma rog s-ar putea sa ai dreptate dar mi-e frica sa recunosc ca Romania a facut asta si ca traiesc intr-o tara in care se fac astfel de comerturi

6 răspunsuri:
| Stein a răspuns:

Da,asta am auzit si eu la radio ca in bucuresti (nu numai) se rapesc copii pentru organe

| PamfleticaTotHellenne a răspuns:

Daoh go on
Au fost rapiti copii nu numai din Bucuresti, am auzit ca si din Calarasi si din alte judeteoh go on

| Kristtine a răspuns:

Da sunt cât se poate de adevărate. Mulţi copii cu vârste fragede au fost răpiţi şi li s-au scos organele... Aşa sunt oamenii.happy N-ai ce să faci, trebuie să te fereşti de ei

| mFlorian a răspuns:

Da, din pacate acele zvonuri sunt cat se poate de adevarate.Chiar aseara arata ca au incercat sa rapeasca pe cineva
;-j

| mFlorian a răspuns:

Da, din pacate acele zvonuri sunt cat se poate de adevarate.Chiar aseara arata ca au incercat sa rapeasca pe cineva.oh go on

| mFlorian a răspuns:

Da,din pacate acele zvonuri sunt cat se poate de adevarate.Chiar aseara arata ca au incercat sa rapeasca pe cineva.oh go on