Fiecare om creste dupa un alt "calendar". Va veni si randul tau si la crestere si la menstruatie. Cu ultima, daca nu vine pana pe la 16 ani, ar trebui sa vezi totusi un doctor.
Chiar daca nu te gandesti la baieti, noua ne plac fetele mici de statura si de regula ne purtam mai frumos cu ele, ni se par mai delicate. Sanii mici, daca iti vor ramane asa, au anumite avanyaje (se lasa mai greu, nu fac vergeturi, nu te deranjeaza la sport) si multor baieti le plac.
Eu, fiind una dintre fetele inalte cu sani din clasa mea, aproape singura, nu imi doresc deloc asta. Este oribil, mereu imi doresc sa fiu mai scunda pentru ca fetele scunde sunt dragute . Toti baietii sunt mai scunzi ca mine si pana si baiatul de care imi place, e foarte scund. Si el place o fata si mai scunda, care e cea mai draguta din clasa. Nicio fata populara de la mine n-are sani. Nu iti dori asta. Gandeste-te ca atunci cand vei fi mai mare, poate peste 1 an, iti va creste tot, e doar un an. Bucura-te de restul de copilarie cat inca o mai am, as da orice pe lumea asta sa mai pot purta haine de la copii.
Si fetele alea care nu au mai crescut la 14-15 ani, vor creste, nu toate sunteti la fel. Eu sunt intr-o clasa mult mai mare ca a ta, si sunt singura cu bust. Si totusi, absolut nici un baiat nu ma place, deci nu e vorba de bust sau cat de inalta esti .
Daca vrei sa te inlti poti sa joci baschet, daca te vei inalta o sa pari scandura asa ca ai grija si in priviinta asta cu nutritia iar in privinta sanilor iti vor creste putin mai mult dupa prima menstruatie...
Succes!
Va mulţumesc! Înţeleg chestia cu fetele scunde şi aşa, dar alta e când toţi te întreabă : De ce eşti aşa de mică? Nu mai ai de gând să creşti? E frustrant, mai ales să fi bagata în oală cu fetele cu 4 ani mai mici. şi să fi strigată pitica.
Şi stefichan, cu cine am vorbit, are 27 de ani )
☆ Danny☆ întreabă: