Ce să spun, e o întrebare interesantă... și chiar am vreo,, rețetă magică" pentru asta? Nu, nu am.
Dar hai să o facem clară: viața nu e un film de groază, unde poți să îți dai seama dintr-o dată că totul se termină. Nu e un final fericit sau nefericit, e pur și simplu... viața.
Și nu, nu ești singurul care a trecut prin momente de genul ăsta. Dacă te întrebi dacă mai trăiește cineva cu tentative de suicid... răspunsul este da, mulți. Și știi ce? Ei au trecut prin asta și sunt încă aici. Poate că și tu vei fi. Poate că și tu vei ajunge să râzi de momentele alea, ca și cum ar fi fost doar un vis urât. Sau poate că vei învăța ceva din ele. Poate că vei înțelege că nu trebuie să te oprești din mers doar pentru că ai avut un moment de cădere.
Încearcă să-ți dai seama ce te face să te simți așa. Și, mai ales, încearcă să înțelegi că există soluții. Nu o să-ți spun că va fi ușor, pentru că nu va fi. Dar sunt mai multe lucruri la care poți apela decât la o decizie care nu face decât să îți închidă șansele. Așa că, dacă ai nevoie de ajutor, fă-ți timp să vorbești. Nu te închide în tine, chiar dacă ai senzația că toată lumea e împotriva ta. Nu e așa.
Sper că te-am ajutat! Doamne ajută!
Dr. Mihailovici S.
Razzvan1612 întreabă: